Bloopers time! Επικές γκάφες από τα γυρίσματα 8 σειρών του Netflix - Θα λυθείς στα γέλια

Μεταφέρσου στα παρασκήνια και δες αστείες στιγμές από τα γυρίσματα!

Οι σειρές του Netflix εδώ και πολλά χρόνια σκίζουν και έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία. Αν ρωτάς εμένα, όταν είμαι λίγο down, βάζω απλά ένα επεισόδιο της αγαπημένης μου σειράς και μου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση.

Ωστόσο, το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει το αγαπημένο σου TV show καλύτερο είναι τα λεγόμενα bloopers (στιγμές από τα γυρίσματα όπου γελάνε και διακόπτεται το γύρισμα, δηλαδή). Ποιος είπε ότι οι ηθοποιοί των σειρών κρατιούνται στις πρόβες τους και δεν… ξεφεύγουν;

via GIPHY

Για να γελάσεις με την ψυχή σου…

Μερικές φορές οι καλύτερες στιγμές μιας τηλεοπτικής σειράς είναι οι απρογραμμάτιστες, αυτές δηλαδή που είναι τόσο καλές και fun, που δεν μπορούν να βγουν στον αέρα. Όταν δηλαδή ένας ηθοποιός κολλάει και δεν μπορεί να πει την ατάκα του ή δεν μπορεί να θυμηθεί τα λόγια του.

Ευτυχώς, οι παραγωγοί ορισμένων σειρών βγάζουν στον αέρα στο τέλος της κάθε σεζόν αυτές τις στιγμές, δίνοντας την ευκαιρία στους θαυμαστές να ρίξουν μία γρήγορη ματιά στη διαδικασία των γυρισμάτων και να δουν όσα συνέβησαν ανάμεσα... στο cast.

Συνέχισε, λοιπόν, παρακάτω για να δεις ξεκαρδιστικές στιγμές από τα παρασκήνια των αγαπημένων μου σειρών. Ετοιμάσου για ατάκες που δεν θα ξεχάσεις ποτέ και για ασταμάτητο γέλιο.

Sex Education:



Stranger Things:

https://www.instagram.com/tv/B4iAIl1pkBE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Outer Banks:



Euphoria:



Riverdale:



Elite:



Pretty Little Liars:



The Vampire Diaries:



Είμαι σίγουρη ότι ακόμα γελάς...

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @elitenetflix

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved