Binge-watching! Οι 7 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 2021 - Τις έχεις δει;

Ποιες απ’ όλες έχεις δει;

Από τη νέα σεζόν του Succession έως και τα reboots του Gossip Girl και του Sex and the City, η τηλεόραση τo 2021 είχε πολλές εκπλήξεις. Υπήρξαν επίσης πολλές συναρπαστικές νέες προσθήκες στη μικρή μας οθόνη, από crime, κωμωδίες, μέχρι και ντοκιμαντέρ. Αν ανησυχείς για το τι μπορεί αν έχασες μέσα στη χρονιά, ήρθες στο σωστό μέρος. Συγκεντρώσαμε μια λίστα από 8 σειρές που πρέπει να δεις μέχρι να τελειώσει το 2021! Hurry up!!!

Maid

Πού να το παρακολουθήσεις: Netflix

Η Margaret Qualley πρωταγωνιστεί ως Alex, μια νεαρή μητέρα που ξεφεύγει από μια κακοποιητική σχέση και προσπαθεί να ορθοποδήσει στην κοινωνία μαζί με τη δίχρονη κόρη της. Η σειρά εμπνέεται από το best seller βιβλίο της Στέφανι Λαντ «Maid: Hard Work, Low Pay and a Mother's Will to Survive», και μεταφέρεται σε δέκα επεισόδια στο Netflix.

bloopers_apo_agapimenes_seires.jpg

Bloopers time! Επικές γκάφες από τα γυρίσματα 8 σειρών του Netflix - Θα λυθείς στα γέλια



The North Water

Πού να το παρακολουθήσεις: AMC+

Το North Water είναι εμπνευσμένo από το ομότιτλο βιβλίο του Ian McGuire, το οποίο διαδραματίζεται στα μέσα του 19ου αιώνα. Ο Patrick Sumner είναι ένας πρώην χειρουργός του στρατού που αναλαμβάνει την θέση του ιατρού σε ένα φαλαινοθηρικό που έχει ως προορισμό τον Αρκτικό Κύκλο. Στο πλοίο συναντά τον Henry Drax, έναν κακοποιό και σκληρό δολοφόνο.



Only Murders in the Building

Πού να το παρακολουθήσεις: Hulu

Τρεις άγνωστοι άνθρωποι - τους οποίους υποδύονται οι Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez - κάτοικοι ενός εντυπωσιακού κτηρίου στο Upper West Side της Νέας Υόρκης, μοιράζονται μια εμμονή με αληθινά εγκλήματα και ξαφνικά εμπλέκονται σε ένα, με απρόβλεπτες συνέπειες.



Reservation Dogs

Πού να το παρακολουθήσεις: Hulu

Στο Reservation Dogs, μια μαύρη κωμωδία ενηλικίωσης από τους σκηνοθέτες Taika Waititi και Sterlin Harjo, τέσσερις έφηβοι αυτόχθονων Αμερικανών (Ινδιάνων) ανυπομονούν να εγκαταλείψουν τον καταυλισμό τους στην Οκλαχόμα για την Καλιφόρνια - αλλά πρώτα, πρέπει να εξασφαλίσουν τα χρήματα για την απόδρασή τους.



The Pursuit of Love

Πού να το παρακολουθήσεις: Amazon

Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της συγγραφέως Nancy Mitford, το «The Pursuit of Love» εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου και μας παρουσιάζει την Linda και την ξαδέλφη της Fanny, οι οποίες μεγαλώνουν σε μία έπαυλη της Νοτιο-Ανατολικής Αγγλίας μαζί με τη μεγάλη οικογένειά τους. Και οι δύο τους ονειρεύονται ότι θα βρουν τον πραγματικό έρωτα μετά από μεγάλες αποτυχίες.



The Underground Railroad

Πού να το παρακολουθήσεις: Amazon

Με σκηνοθέτη τον Barry Jenkins, ο Underground Railroad ήταν ο σιδηρόδρομος μέσω του οποίου οι Αμερικανοί σκλάβοι συνήθιζαν να εγκαταλείπουν τον Νότο και να βρίσκουν την ελευθερία. Αυτή η σειρά παρουσιάζει την απελπισμένη προσπάθεια δύο σκλάβων στις ΗΠΑ του 19ου αιώνα για ελευθερία.



The White Lotus

Πού να το παρακολουθήσεις: HBO Max

Η σειρά του Mike White είναι τοποθετημένη σε ένα υπερπολυτελές resort στη Χαβάη, που ονομάζεται «The White Lotus». Η φαινομενικά ειδυλλιακή διαμονή μιας ομάδας πλουσίων σε αυτό το ξενοδοχείο θα εξελιχθεί σε εφιάλτη τόσο γι’ αυτούς, όσο και για το προσωπικό, το οποίο πασχίζει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @thewhitelotus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

November alert! 10 καινούριες σειρές και ταινίες για να αποκτήσουν ενδιαφέρον τα βράδια σου

Οι 10 καλύτερες εφηβικές ταινίες όλων των εποχών - Χουχούλιασε και απόλαυσέ τες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved