November alert! 10 καινούριες σειρές και ταινίες για να αποκτήσουν ενδιαφέρον τα βράδια σου

Νέες ταινίες και σειρές που αξίζουν τον χρόνο σου!

Καθώς ολοκληρώνουμε τη χρονιά, βλέπουμε ένα κύμα ποιοτικών σειρών και ταινιών να κυκλοφορούν στις οθόνες μας, τις μεγάλες και τις μικρές. Τον Νοέμβριο έχουμε πολλές αναμενόμενες κυκλοφορίες, συμπεριλαμβανομένης της ταινίας Eternals της Marvel, στην οποία πρωταγωνιστεί η Angelina Jolie, και του Spencer, με την Kristen Stewart να υποδύεται την πριγκίπισσα Diana.

Το πολυαναμενόμενο House of Gucci θα κυκλοφορήσει επίσης μέσα στον Νοέμβριο, εξιστορώντας τη δολοφονία του Maurizio Gucci (Adam Driver) και την πτώση της δυναστείας της οικογένειας Gucci στο χώρο της μόδας.

Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις ποιες είναι οι must-see ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στα cinema μέσα στον Νοέμβριο και ποιες σειρές θα μπορέσεις να δεις από το σπίτι σου. Σημείωσε και εσύ τους τίτλους που σε ενδιαφέρουν περισσότερο και στη δική σου λίστα!

Eternals:

Η ταινία Eternals ακολουθεί ένα γκρουπ από θεϊκά όντα που ζουν στη Γη. Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: «Μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame, μία αναπάντεχη τραγωδία αναγκάζει τους Eternals να βγουν από τις σκιές και να ξανασυναντήσουν τον παλαιότερο εχθρό της ανθρωπότητας, τους Deviants». Το cast συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Angelina Jolie, Kit Harrington, Richard Madden, Salma Hayek, Gemma Chan και Kumail Nanjiani.

Πρώτο ραντεβού στο σπίτι για ταινία; Αυτές οι 6 επιλογές θα σας φέρουν πιο κοντά



House of Gucci:

Η ταινία του Ridley Scott ακολουθεί τη δολοφονία του Maurizio Gucci, ο οποίος ήταν επικεφαλής του πασίγνωστου οίκου μόδας Gucci τη δεκαετία του ’90 και εγγονός του ιδρυτή του οίκου, Guccio Gucci. Ο θάνατος του Gucci ενορχηστρώθηκε από την πρώην σύζυγό του, Patrizia Reggiani, η οποία προσέλαβε έναν πληρωμένο δολοφόνο για να σκοτώσει τον πρώην σύζυγό της έξω από τα γραφεία της Gucci στο Μιλάνο. Το αστραφτερό cast συμπεριλαμβάνει τους Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jared Leto και Jeremy Irons.



The Harder They Fall:

Αυτή η ταινία Western θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 3 Νοεμβρίου. Όταν ένας εγκληματίας μαθαίνει ότι ο εχθρός του αποφυλακίζεται, μαζεύει τη συμμορία του για να πάρουν εκδίκηση. Οι ήρωες περιλαμβάνουν τους Jonathan Majors, Zazie Beetz και Delroy Lindo. Οι «κακοί» περιλαμβάνουν τους Idris Elba, Regina King και LaKeith Stanfield.



Spencer:

Η ταινία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια κάποιων χριστουγεννιάτικων διακοπών τη δεκαετία του '90, όταν η πριγκίπισσα Diana αποφάσισε να τερματίσει τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Η Kristen Stewart θα υποδυθεί τη πριγκίπισσα και ο Jack Farthing θα εμφανιστεί ως πρίγκιπας Κάρολος.



Narcos - Mexico:

Η τρίτη και τελευταία σεζόν του Narcos: Mexico του Netflix θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου. Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: «Βρισκόμαστε στα 90s, την εποχή της παγκοσμιοποίησης του καρτέλ και η ιστορία πλέον επικεντρώνεται στον πόλεμο που ξεσπά αμέσως μετά τη σύλληψη του Felix. Την ώρα που μερικά ανεξάρτητα καρτέλ παλεύουν να επιβιώσουν σε μια περίοδο πολιτικής αναταραχής και κλιμακούμενης βίας, μια νέα γενιά Μεξικανών νονών αναδύεται. Σε αυτόν τον πόλεμο η αλήθεια είναι το πρώτο θύμα και κάθε σύλληψη και δολοφονία τους απομακρύνει από την πραγματική νίκη».



Tick, Tick...Boom!

Καθώς κλείνει τα 30, ένας θεατρικός συνθέτης, τον οποίο υποδύεται ο Andrew Garfield, βιώνει τον έρωτα, τις φιλίες και τις δυσκολίες της ζωής ενός καλλιτέχνη στη Νέα Υόρκη. Η ταινία έρχεται στο Netflix από τον βραβευμένο με Pulitzer και Tony, Lin-Manuel Miranda στις 19 Νοεμβρίου.



Encanto:

Η 60η ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney ακολουθεί τη Mirabel, ένα κορίτσι που ζει με την οικογένειά της στην Κολομβία, εκεί όπου όλοι έχουν και από μια μαγική ικανότητα, εκτός από την ίδια. Μια μέρα, όμως, η Mirabel ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να την σώσει.



Licorice Pizza:

Η νέα ταινία ενηλικίωσης του Paul Thomas Anderson είναι τοποθετημένη στην Καλιφόρνια στην διάρκεια της δεκαετίας του '70. Σε αυτήν πρωταγωνιστεί ο Cooper Hoffman, γιος του Philip Seymour, που υποδύεται τον Γκάρι και έχει όνειρο να γίνει ηθοποιός. Διανύοντας την εφηβεία του, έχει να αντιμετωπίσει απογοητεύσεις, αποτυχίες αλλά κι έναν πρώτο, δυνατό έρωτα. Στην ταινία παίζουν επίσης οι Alana Haim και Bradley Cooper.



The Unlikely Murderer:

Το 1986, ο Σουηδός πρωθυπουργός δολοφονήθηκε στον δρόμο, ενώ επέστρεφε στο σπίτι με τη σύζυγό του. Η σουηδική μίνι δραματική σειρά μυθιστορηματοποιεί το πώς ο Stig Engström (Robert Gustafsson) κατάφερε να διαφύγει της δικαιοσύνης για σχεδόν 15 χρόνια, μέχρι και τον θάνατό του. Η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου στο Netflix.



Belfast:

Το «Belfast», μια ασπρόμαυρη ταινία, τοποθετείται στην πρωτεύουσα της Βορείου Ιρλανδίας όπου στα τέλη των '60s ένα μικρό αγόρι (Jude Hill) ανακαλύπτει τη μαγεία αλλά και την πολυπλοκότητα της ζωής. Το cast περιλαμβάνει τους Jamie Dornan και Caitriona Balfe ως γονείς του αγοριού και τους Judi Dench και Ciarán Hinds ως η γιαγιά και ο παππούς του. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο επιτυχημένος Kenneth Branagh.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @ticktickboom

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved