Emily In Paris: Η γκαρνταρόμπα της 2ης σεζόν είναι γεμάτη designer looks

Δες τα items που ανέδειξαν ήδη οι stars της σειράς, Ashley Park και Lily Collins!

 

Οι πρωταγωνίστριες του Emily in Paris, Ashley Park και Lily Collins, προωθούν τη δεύτερη σεζόν της hit σειράς του Netflix, όπου οι χαρακτήρες τους Mindy και Emily θα συνεχίσουν να είναι high fashion besties. Απ’ ό,τι φαίνεται, οι κοπέλες είναι πολύ καλές φίλες και εκτός της οθόνης, καθώς δημοσίευσαν πρόσφατα φωτογραφίες μαζί στις οποίες φοράνε πολυτελή κομμάτια σχεδιαστών.

Ενώ η Collins φόρεσε ένα ολόκληρο look απευθείας από την πασαρέλα του οίκου Celine για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2021, η Park συνδύασε ένα Balmain blazer με τονισμένους ώμους με ένα πράσινο mini φόρεμα, ένα χρυσό κολιέ, μια Versace Virtus τσάντα και oxford πλατφόρμες του οίκου Thom Browne.

Η Emily θα ακολουθήσει την καρδιά της αυτά τα Χριστούγεννα

«Εκατοντάδες ώρες με τη @lilyjcollins αυτές τις τελευταίες εβδομάδες… και η καθεμία καλύτερη από την προηγούμενη πραγματικά», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της. Η Collins, από την άλλη, αναφέρθηκε στην «Πόλη του Φωτός»: «Εφόσον δεν μπορώ να είμαι στο Παρίσι για να δω τον Πύργο του Άιφελ να ανάβει, διοχέτευσα το φως του στο σακάκι μου…».

Είτε προτιμάς κάτι μεταλλικό και τουίντ à la Lily ή edgy όπως η Ashley, συγκεντρώσαμε για εσένα στην gallery που ακολουθεί μερικά εντυπωσιακά σύνολα, όσο βλέπεις τις νέες περιπέτειες της Emily, οι οποίες είναι γεμάτες διασκέδαση, μόδα και φυσικά έρωτα.

lilycollinsfacts3.jpg

5 πράγματα που δεν ήξερες για τη σταρ του Emily In Paris, Lily Collins

https://www.instagram.com/reel/CXjLcFdpZ_j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 2η σεζόν του Emily in Paris έκανε πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου. Δες ξανά το νέο trailer παρακάτω.






Emily In Paris: Όλα όσα ξέρουμε για τη 2η σεζόν




Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @ashleyparklady

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψάχνεις χτένισμα για το Halloween; Κάν'το όπως... η Emily in Paris

Emily in Paris: Υπάρχει περίπτωση να δούμε και 2η σεζόν;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved