Billie Eilish: Έχουμε το trailer του ντοκιμαντέρ της και είναι super (+video)

Δεν έχουμε ενθουσιαστεί περισσότερο για κανένα ντοκιμαντέρ στη ζωή μας.

Θυμάσαι που σου είχαμε πει για ένα super ντοκιμαντέρ με πρωταγωνίστρια την Billie Eilish που πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα; Λοιπόν, μόλις ρίξαμε τις πρώτες κλεφτές ματιές στο trailer και πρέπει να παραδεχθούμε πως δεν έχουμε ενθουσιαστεί περισσότερο για κανένα άλλο ντοκιμαντέρ στη ζωή μας.

Από τα πρώτα κιόλας πλάνα του trailer θα «πιάσεις» τα συγκινητικά vibes. Η Billie Eilish πρόκειται να μιλήσει για τα πάντα και δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε. Το «The World’s A Little Blurry» θα είναι σίγουρα η παραγωγή της χρονιάς και αν είσαι φανατική θαυμάστρια της τότε πρέπει να δεις ASAP τα πρώτα πλάνα της ταινίας που πρόκειται να έρθει.

Ήδη ξέρεις την πορεία της Billie στη μουσική βιομηχανία, ήδη γνωρίζεις τα βραβεία που έχει παραλάβει για τις εξαιρετικές παραγωγές της, ωστόσο εκείνο που σίγουρα θέλεις να μάθεις είναι η προσωπική ματιά της στο πέρας όλων αυτών των χρόνων.

Η οικογένειά της βρίσκεται πάντα εκεί και όπως θα δεις και στο trailer οι σχέσεις τους είναι άψογες. Όσο για τον αδερφό της Finneas; Έχουμε ξαναπεί πως αν δεν ήταν εκείνος πολύ πιθανό να μην είχαμε ιδέα για τα ταλέντα τους.

Όπως προδίδει το trailer, θα δούμε πλάνα από τις εμφανίσεις της, στιγμές από τις ηχογραφήσεις των τραγουδιών της, αλλά και από την παιδική της ηλικία. Άραγε θα υπάρξει κάποια συνταρακτική εξομολόγηση που θα μας αφήσει άφωνες; Σίγουρα θα ακούσουμε και θα δούμε πολλά σε αυτό το ντοκιμαντέρ οπότε κάνε υπομονή για τις 26 Φεβρουαρίου του 2021.

Δες το trailer εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved