H Billie Eilish έκανε-επιτέλους- Tik-Tok και οι followers της έχουν πάρει φωτιά

Ήρθε η ώρα να πατήσεις το follow στο προφίλ της.

Είναι δυνατόν να έχουν όλοι οι διάσημοι αστέρες Tik- Tok και να μην έχει η Billie Eilish; Κι όμως, το κορίτσι μας δεν είχε μέχρι πρότινος λογαριασμό στην πλατφόρμα και αυτό ήταν κάτι που είχε προβληματίσει αρκετά τους θαυμαστές της.

Πάντως, για να ξέρεις, τα ευχάριστα νέα είναι ότι πλέον μπορείς να πατήσεις στην αναζήτηση το όνομά της και να βρεις εύκολα το προφίλ της. Τι κι αν έχει ανοίξει το λογαριασμό της λίγες ημέρες τώρα, πρέπει να σου πούμε ότι οι followers της έχουν εκτοξευθεί και μάλιστα έχουν ανοδική πορεία.

Το πρώτο video που αποφάσισε να ανεβάσει είναι με το γνωστό και διαδεδομένο φίλτρο #TimeWrapScan. Να ξέρεις, το πρώτο video της έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 21Μ likes, όσο για τα σχόλια, ξεπερνούν τα 526Κ.

Αν και έχει ανεβάσει μόνο δύο videos μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 5 εκατομμύρια ακόλουθοι έχουν πατήσει το κουμπί του follow και τα likes συνολικά ξεπερνούν τα 35 εκατομμύρια. Αυτό βέβαια ήταν αναμενόμενο, αν σκεφτείς ότι οι θαυμαστές περίμεναν πώς και πώς να δουν το προφίλ της στο Tik- Tok. Εσύ αλήθεια την έχεις ακολουθήσει ή όχι ακόμη;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved