Η Billie Eilish επιστρέφει. Μόλις έκανε τη μεγαλύτερη ανακοίνωση!

Και μετά από αυτό, είναι να μην τρελαίνεσαι;

Τι κι αν σε έχει αφήσει στην αναμονή, πάντα η Billie Eilish θα είναι στην καρδιά σου, άσε που με αυτά τα απρόοπτα που κάνει δε ξέρουμε πώς να συγκρατήσουμε τη χαρά μας. Η αλήθεια είναι ότι καιρό τώρα η καλλιτέχνιδα έχει αφήσει τους φανατικούς της θαυμαστές να αναρωτιούνται για την μεγάλη της επιστροφή, το μυστήριο όμως μόλις λύθηκε.

Μετά τις επιτυχίες της μικρής Billie, όπως το «No Time To Die», το «My Future» και άλλα, πρόκειται να αφήσει ένα ηχηρό μήνυμα στο 2020. Πρέπει φυσικά να σου πούμε ότι επειδή δεν βλέπουμε τα νέα της εγχειρήματα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κιόλας.

Η Billie δοκιμάζεται και σε έναν άλλον κλάδο, σε αυτό της μόδας και της... ηθοποιίας θα λέγαμε, μιας και πρόκειται να την δούμε στην νέα mini σειρά του οίκου μόδας Gucci που θα προβληθεί στο «GucciFest» από τις 16 έως και τις 22 Νοεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/CHYRhhClR4I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από αυτά λοιπόν, ανακοίνωσε την μουσική της επιστροφή και μάλιστα είναι πολύ πιο σύντομα από όσα θα περίμενες. Με μια φωτογραφία στο Instagram η καλλιτέχνιδα δήλωσε ότι το νέο της κομμάτι με τίτλο «Therefore I Am» θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου. Λοιπόν, είσαι και εσύ τόσο ενθουσιασμένη όσο και εμείς;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved