Η Billie Eilish φλερτάρει με την κάμερα και όλοι μιλάνε για το βίντεο

Έχει ξεπεράσει τις 22 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζει.

Η Billie Eilish είναι το κορίτσι που όλοι θέλουν να ξέρουν. Η επιτυχία της στο τραγούδι την έκανε μία από τις top καλλιτέχνιδες της γενιάς της αλλά και της εποχής. Τα tracks της πηγαίνουν κατευθείαν στην κορυφή του Billboard και ακούγονται σε εκατομμύρια σπίτι σε όλον τον κόσμο. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για μία πολύ καλή τραγουδίστρια.

Η προσωπικότητά της είναι αυτή που έχει κερδίσει σε αυτόν τον βαθμό το κοινό. Είναι ένα πολύ cool κορίτσι και αποπνέει μία πολύ chill διάθεση. Αυτό που δε δίνει λογαριασμό σε κανέναν, που είναι αυτή που θέλει να είναι και που γενικά είναι η Billie και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Είναι αυτό που λέμε ελεύθερο πνεύμα.

Αυτό το κορίτσι, λοιπόν, αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο φλερτάρει με την κάμερα. Περιττό να σου πούμε ότι αυτό το ντοκουμέντο έχει ξεπεράσει τις 22 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζει να μετράει. Όχι ότι μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση με την Billie. Οι φανς της ενθουσιάζονται με την παραμικρή κίνηση που κάνει, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται σε μία τόσο σέξι διάθεση.

Δες το βίντεο στη συνέχεια και θα καταλάβεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved