H Billie Eilish και άλλοι 2 celebrities αποκαλύπτουν την «μάχη» τους με το Tourette Syndrome

Εσύ έχεις ακουστά το Tourette Syndrome;

Παρά την εξέλιξη της τεχνολογίας, αλλά και της επιστήμης πολλές διαταραχές εξακολουθούν να ταλανίζουν εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, μια εκ των οποίων είναι και το Tourette Syndrome, το οποίο επηρεάζει το νευρικό σύστημα. Χαρακτηρίζεται από πολλαπλά τικ, όπως το τίναγμα του κεφαλιού, τα αναπάντεχα άλματα, τα γρυλίσματα, τα σφυρίγματα και συνήθως η διάγνωση γίνεται στην παιδική ηλικία.

Έτσι, 3 αγαπημένοι celebrities μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους, δίνοντας δύναμη στους πάσχοντες του συνδρόμου και αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την δική τους, προσωπική «μάχη» με την συγκεκριμένη διαταραχή.

Ποιοι celebrities πάσχουν από το Tourette Syndrome;

Billie Eilish

Στη συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγους μήνες στον David Letterman για το Netflix και συγκεκριμένα για την παραγωγή «My Next Guest Needs No Introduction» η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της με το σύνδρομο Tourette.

Η Eilish διαγνώστηκε με τη νευρολογική διαταραχή σε ηλικία 11 ετών και ανέφερε ότι οι άνθρωποι μερικές φορές την παρεξηγούν. Ωστόσο, η Billie είναι στην ευχάριστη θέση να συζητήσει χωρίς ενδοιασμούς για το σύνδρομο Tourette. Άλλωστε το να μοιράζεται την εμπειρία της, την κάνει να αισθάνεται πως δεν είναι μόνη πλέον, δίνοντας δύναμη στους fans της, οι οποίοι έχουν έρθει αντιμέτωποι με την ίδια πάθηση.

Lele Pons

https://www.instagram.com/p/CrGnoovJlix

Από την κυκλοφορία της σειράς της στο YouTube, "The Secret Life of Lele Pons", η star της δημοφιλούς πλατφόρμας αποκάλυψε, ότι έζησε κρυφά με το σύνδρομο Tourette όλη της τη ζωή. Η Pons, η οποία έχει σχεδόν 52 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, δήλωσε ότι παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα όταν ήταν, μόλις, 9 ετών και δεν μπορούσε να σταματήσει να αγγίζει τα χερούλια των θυρών του αυτοκινήτου. Οι θαυμαστές έχουν εκτιμήσει την προθυμία της να περιγράψει και να μοιραστεί μαζί τους τη δική της «μάχη» και της δίνουν δύναμη μέσω των σχολίων, αλλά και των προσωπικών τους μηνυμάτων.

Dylan Brady

Ο τραγουδιστής της Country μουσικής διαγνώστηκε με το σύνδρομο Tourette στην ηλικία των 13. Εξαιτίας της πάθησής του, λοιπόν, ανακηρύχθηκε ambassador του νεανικού κοινού για το «Tourette Association of America», πραγματοποιώντας συναυλίες και ομιλίες σε σχολεία και Πανεπιστήμια, με στόχο την εξάλειψη των διακρίσεων και την επίτευξη του σεβασμού στη διαφορετικότητα.

Σπάσε κάθε ταμπού και μοιράσου την προσωπική σου ιστορία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, την οικογένεια και τους φίλους σου, δίνοντας απεριόριστη δύναμη σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η Kendall Jenner εξομολογήθηκε πώς την αποκαλεί ο κόσμος και τη στενοχωρεί πολύ

Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως ο κάθε ένας από εμάς διαγράφει το δικό του ταξίδι, με τα εμπόδια και τις δυσκολίες του. Το ζητούμενο είναι να είμαστε δυνατοί και να προχωράμε μπροστά με θετική ματιά και ανοιχτή καρδιά, ξεπερνώντας τυχόν δυσκολίες που βρίσκονται στο δρόμο μας.

Πηγή κεντρικής: billieeilish

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved