Ο καρδιοκατακτητής Maluma και οι 2 μεγάλες σχέσεις στη ζωή του

Σου αποκαλύπτουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την προσωπική του ζωή!

Ο Κολομβιανός καρδιοκατακτητής Maluma έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην μουσική βιομηχανία το 2012 (ναι, πέρασαν κιόλας 10 ολόκληρα χρόνια) σημειώνοντας έκτοτε δεκάδες music hits, που έχουν αγαπηθεί από όλον τον πλανήτη. Παρόλα αυτά, δε γνωρίζουμε πολλά για την προσωπική ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή, ο οποίος προσπαθεί να κρατά τις σχέσεις του, σαν επτασφράγιστο μυστικό, χωρίς να προχωρά στη δημοσιοποίησή τους. Ωστόσο, αίσθηση έκανε το φλογερό φιλί που έδωσε στην τωρινή του σύντροφο Susana Gomez στα Billboard Latin Music Awards 2022, κάνοντάς μας να θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για όλες τις σχέσεις του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Junio: Το νέο urban pop τραγούδι του Maluma θα σε κάνει να «κολλήσεις»

Εσύ γνωρίζεις το dating history του Κολομβιανού τραγουδιστή;

Natalia Barulich

https://www.instagram.com/p/B4abh4Flgx9

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε να βγαίνει με το γνωστό μοντέλο από την Κροατία το 2018, σύμφωνα με το PopSugar. «Είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύεται μια σχέση μου. Είναι σημαντικό για εμένα, αφού κατ’ αυτόν τον τρόπο οι θαυμαστές μου γνωρίζουν, ότι κι εγώ είμαι ένας απλός άνθρωπος που ερωτεύεται, κλαίει, πονάει, όπως οποιοσδήποτε άλλος. Η Natalia είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος για εμένα. Ήρθε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή και ομολογώ πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», έχει αποκαλύψει ο Maluma στο Hola! Παράλληλα, σε άλλες του δηλώσεις επεσήμανε πως ήταν πολύ βασικός ο ποιοτικός χρόνος που περνούσαν μαζί, υπογραμμίζοντας πως τα θεμέλια μιας σχέσης για εκείνον είναι η αλληλοϋποστήριξη , η αγάπη και οι ευτυχισμένες στιγμές με το έτερον του ήμισυ.

Susana Gomez

https://www.instagram.com/p/CX4xSlMA3V1

Gracias Santa...με την συγκεκριμένη φωτογραφία και λεζάντα ο Maluma γνωστοποίησε τη σχέση του με την Susana Gomez στις 24 Δεκεμβρίου του 2021, αφήνοντας άφωνους τους 63 εκατομμύρια followers του. Ποια είναι, όμως, η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά; Μια αρχιτέκτονας και interior designer έμελλε να είναι η νέα σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή από τον Αύγουστο του 2020, οπότε και εθεάθησαν σε τρυφερά ενσταντανέ για πρώτη φορά στα χρονικά. Από τότε βλέπουμε τον Κολομβιανό καρδιοκατακτητή πιο διαχυτικό από ποτέ με αποκορύφωμα την παθιασμένη τους στιγμή μετά το, ομολογουμένως, εκρηκτικό του performance στη σκηνή των Billboard Latin Music Awards 2022.

https://www.instagram.com/p/CjI60yDDopB

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μας, αναμένοντας να δούμε πού θα οδηγήσει, τελικά, αυτή η σχέση. Έως τότε ας απολαύσουμε μαζί τη νέα μουσική του επιτυχία με τίτλο Junio, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και έχει κάνει ήδη χαμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Maluma: Η Αθήνα χόρεψε στους ρυθμούς του νέου super star της Latin μουσικής σκηνής

«Qué Chimba»: Το νέο music video του Maluma και τα ευχάριστα νέα για τις συναυλίες σε Ελλάδα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved