Junio: Το νέο urban pop τραγούδι του Maluma θα σε κάνει να «κολλήσεις»

Ο διάσημος τραγουδιστής επιστρέφει δυναμικά με το «Junio», το οποίο θα ακούς ξανά και ξανά.

Το παγκόσμιο είδωλο της Latin μουσικής, Maluma, μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single «Junio», μέσω της Panik Records/Sony Music. Πρόκειται για ένα upbeat feel-good pop track με μια urban νότα, το οποίο αποτελεί το πρώτο δείγμα του επερχόμενου νέου του urban-pop album και θα είναι το follow-up του επιτυχημένου «Papi Juancho».

Οι BTS αποφάσισαν να «σπάσουν» και ο λόγος αποκαλύφθηκε

O Maluma κάνει δυναμικό comeback

Επιπλέον, το επίσημο video για το «Junio» βιντεοσκοπήθηκε στο Μεντεγίν της Κολομβίας, μια παραγωγή της Royalty Films σε σκηνοθεσία του Maluma μαζί με τον César "Tes" Pimienta και τον Juan Felipe Zuleta. Στο πολύχρωμο video, ο Maluma υποδύεται έναν χαρακτήρα που έχει μαγευτεί τόσο από την ομορφιά μιας γυναίκας που θέλει πολύ να τον δει και ύστερα από μία παρεξηγήση, γνωρίζονται. Καθώς, ο καλλιτέχνης ήθελε να είναι όσο πιο αληθοφανής γίνεται, πρότεινε στην κωφή ηθοποιό Jenifer Pulgarín να είναι το love interest του.

https://www.instagram.com/reel/CjLqYkKj6bQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφού κυκλοφόρησε δύο albums που αντικατοπτρίζουν πιο προσωπικά projects, ο Maluma σηματοδοτεί την επιστροφή στις urban-pop ρίζες του με την κυκλοφορία του «Junio», για να αναδείξει ακόμη μία φορά ότι είναι ένας καλλιτέχνης με χίλια πρόσωπα.

Ποιος είναι ο Maluma

Ο Μaluma γεννήμενος το 1994 στην Κολομβία, ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα το 2010. Το τραγούδι του «Farandulera» έγινε αμέσως τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο. Αμέσως μετά, του έγινε πρόταση από τη Sony Music να ηχογραφήσει το πρώτο του άλμπουμ. Έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής πέντε άλμπουμ, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει συγκεντρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή 61,4 εκατομμύρια followers.



Πηγή κεντρικής: maluma

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Back to school: Η απόλυτη playlist για να σου κρατά παρέα όσο ντύνεις τα βιβλία

«Aya»: Ελένη Φουρέιρα και Hawk μόλις κυκλοφόρησαν το πιο hot video clip

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved