Η Zendaya είναι daddy's girl - Το δώρο αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων στον μπαμπά της

H 26χρονη απέδειξε για μια ακόμη φορά τη γενναιοδωρία της.

H Ζendaya έχει καταφέρει σε ηλικία 26 ετών να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της γενιάς της. Η νεαρή σταρ της μεγάλης οθόνης είναι ένα κορίτσι με ευαισθησίες και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μπορεί οι γονείς της να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους όμως η ηθοποιός διατηρεί άψογες σχέσεις και με τους δύο. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει εντοπίσει με τη μητέρα της, Claire Stoermer, ή τον μπαμπά της, Kazembe Ajamu Coleman.

Το πανάκριβο δώρο της Zendaya στον μπαμπά της

zendaya 9

Σύμφωνα με το Dirt, η 26χρονη ηθοποιός αγόρασε στον πατέρα της Kazembe Ajamu Coleman μια σύγχρονη έπαυλη πέντε υπνοδωματίων στο Los Angeles, αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων. Η πολυτελής κατοικία βρίσκεται στην περιοχή West Hills της κοιλάδας San Fernando, κοντά στους λόφους Woodland και Calabasas.

Χτισμένο το 1997, το διώροφο ακίνητο λευκού χρώματος διαθέτει πολλές ανέσεις και παροχές και συγκεκριμένα: πέντε μπάνια, εξωτερική πισίνα, σπα, βεράντα και ειδικό χώρο για barbeque. Οι εσωτερικοί χώροι είναι μοντέρνοι με ψηλά ταβάνια, μαρμάρινα δάπεδα, ξύλινες σανίδες δαπέδου, κομψούς γκρι και λευκούς τοίχους και ασημί πινελιές. Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει επίσης σαλόνι, μεγάλα παράθυρα και ιδιωτικό μπαλκόνι.

H Zendaya έγινε 26 και το γιόρτασε με μια σπάνια παιδική φωτογραφία

Πηγή κεντρικής: apimages.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Zendaya έγινε 26 και το γιόρτασε με μια σπάνια παιδική φωτογραφία

Euphoria: Κι όμως η Zendaya δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο της Rue

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved