Πειρατές της Καραϊβικής: Μάντεψε τι μάθαμε για την επόμενη ταινία

Μία από τις αγαπημένες σου ηθοποιούς θα είναι πρωταγωνίστρια.

Πειρατές της Καραϊβικής: Μάντεψε τι μάθαμε για την επόμενη ταινία

Τους τελευταίους μήνες περιμένουμε εναγωνίως νεότερα σχετικά με τους Πειρατές της Καραϊβικής. Γνωρίζαμε ότι σίγουρα θα υπάρξει νέα ταινία, ωστόσο, λίγες λεπτομέρειες ήταν γνωστές σχετικά με τον τρόπο που η παραγωγή ήθελε να χειριστεί το θέμα. Οι νομικές διαμάχες του Johnny Depp με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, καθόλου δε βοήθησαν στη συμμετοχή του και στο επόμενο concept. Παρά ταύτα, εκεί λίγο πριν την άφιξη της καραντίνας, πληροφορίες ήθελαν τον ηθοποιό να επιστρέφει για να αναβιώσει τον ρόλο του Captain Jack Sparrow.

Οι ελπίδες μας αναπτερώθηκαν, η χαρά μας δεν μπορούσε να κρυφτεί και ήμασταν στη φάση που περιμέναμε και κάτι πιο επίσημο από την ίδια τη Disney. Τα πράγματα, όμως, είναι λίγο διαφορετικά στην προκειμένη, αφού εξέλιξη είχαμε, αλλά δυστυχώς όχι προς την πλευρά του Johnny.


Ήταν γνωστό ότι η διάσημη εταιρεία παραγωγής έχει στα σχέδιά της να φτιάξει μία ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια, όμως, μέχρι πρόσφατα τίποτα δε γνωρίζαμε σχετικά με πιθανά ονόματα. Σύμφωνα με το Vulture, ωστόσο, η απόφαση έχει παρθεί και το female-lead θα γίνει από μία εξαιρετικά αγαπημένη ηθοποιό που αγαπήσαμε μέσα από πολλές ταινίες, όπως The Wolf of Wall Street, Suicide Squad και Birds of Prey.

Ναι, μιλάμε για τη Margot Robbie, η οποία πρόκειται να γίνει γυναίκα πειρατής και να θέσει σε εφαρμογή το σενάριο της σεναριογράφου του Birds of Prey, Cristina Hodson. Θετικά τα νέα γιατί την αγαπάμε, μία στενοχώρια για το no Depp την έχουμε.


Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Τα 5 must tips προσωπικής υγιεινής για το φετινό καλοκαίρι

                           #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου