Πειρατές της Καραϊβικής: Τα νέα για την επόμενη ταινία είναι πολύ, πολύ καλά #jacksparrow

Πειρατές της Καραϊβικής χωρίς Jack Sparrow δε γίνεται... Και δε θα γίνει.

Το 2003 ήταν μία χρονιά από εκείνες που σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να ξεχάσεις στον κινηματογράφο. Ήταν τότε που κυκλοφόρησαν μέσα σε μόλις 12 μήνες ταινίες που άφησαν το στίγμα τους στη μεγάλη οθόνη, που μέχρι σήμερα συζητάμε και που θα κατά πάσα πιθανότητα δε θα μπορέσουμε ποτέ να ξεχάσουμε ποτέ.

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά, Kill Bill Volume 1, το Σκοτεινό Ποτάμι, Οι Μαχητές των Δρόμων 2, The Matrix Reloaded, The Matrix Revolutions, Lara Croft: Το Λίκνο της Ζωής, Οι Άγγελοι του Τσάρλι: Δράση Πέρα από τα Όρια… Ή αλλιώς όλες εκείνες οι παραγωγές που μας έδωσαν άλλον έναν λόγο να θέλουμε να κάνουμε τις αίθουσες των κινηματογράφων δεύτερο σπίτι μας.

Τι άλλο σηματοδότησε το 2003; Την αρχή ενός franchise που έμελλε να συγκεντρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια κέρδη για την Disney και που γνώρισε στο κοινό τον έναν και μοναδικό Captain Jack Sparrow. Ο Johnny Depp ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να τύχει στον συγκεκριμένο χαρακτήρα και χωρίς αυτόν οι Πειρατές της Καραϊβικής μάλλον δε θα είχαν σημειώσει το μέγεθος της επιτυχίας που είδαμε όλα αυτά τα χρόνια.




17 χρόνια μετά τη μεγάλη έναρξη και με πέντε ταινίες στο κινηματογραφικό βιογραφικό του κολοσσού που αγαπάμε, αυτήν τη στιγμή γράφεται το σενάριο για το έκτο κεφάλαιο, όμως αυτό δεν είναι το πιο συναρπαστικό της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του We Got This Covered, έχει πέσει στο τραπέζι να επιστρέψει ο 56χρονος Johnny Depp, από τον οποίο η Disney κράτησε τις αποστάσεις της μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε.

Αν θυμάσαι τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός βρισκόταν εν μέσω νομικών προβλημάτων με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, η οποία τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία, παρουσιάζοντας, μάλιστα, στο δικαστήριο και το κοινό σημάδια, τα οποία ισχυριζόταν ότι είχαν συμβεί από τον Depp. Πρόσφατα, ωστόσο, κυκλοφόρησε νέο ηχητικό που δείχνει να δικαιώνει τον ηθοποιό, αφού από τη συνομιλία μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται η Heard να ήταν αυτή που ασκούσε τη βία κι έλεγε στον πρωταγωνιστή των Πειρατών ότι, και να το αποκάλυπτε, κανείς δε θα τον πίστευε.

Μετά από αυτήν την ανατροπή προς το μέρος του Mr. Stench, καθόλου δε μας παραξενεύει να εκδηλώνει η Disney την επιθυμία να επιστρέψει στο cast ο άνθρωπος που έκανε το franchise το blockbuster που είναι σήμερα.

via GIPHY

Το Μέσο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με πληροφορίες μας -που έρχονται από τις πηγές που μας είπαν για το National Treasure 3 πέρσι κι ότι η Disney έκανε ένα sequel του Aladdin πολύ πριν ανακοινωθεί επίσημα- οι τελευταίες εξελίξεις στη νομική μάχη του Johnny Depp και η απίστευτη υποστήριξη από το κοινό στην πλευρά του έχει κάποια στελέχη του Mouse House να υποστηρίζουν την επιστροφή του στο παρασκήνιο. Και δεδομένου ότι αυτές είναι οι ίδιες πηγές που επίσης είπαν πέρσι ότι το στούντιο έκανε live-action remake του Bambi, δεν έχουμε λόγο να τις αμφισβητούμε»

Μάλιστα, εκτός από τα νέα για την επάνοδο του Johnny Depp, αναφέρεται κι άλλη μία πολύ σημαντική αλλαγή στα σχέδια: η ανάθεση του πρωταγωνιστικού ρόλου σε γυναίκα ηθοποιό, με τον Jack Sparrow να λειτουργεί πιο υποστηρικτικά. Κάτι που, αν πράγματι ισχύει, έχει να κάνει με την πρόσφατη και πολλά χρόνια αναμενόμενη κι επιβαλλόμενη στροφή της Disney σε ταινίες με εξ ολοκλήρου γυναικείο lead, ξεκινώντας με τη θυγατρική της, Marvel, και την Captain Marvel και συνεχίζοντας με την Black Widow στις 30 Απριλίου.

via GIPHY


Διάβασε επίσης: Τα EveryDay quotes που θα μετατρέψουν την κάθε σου μέρα σε μια White Day αυτή την άνοιξη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved