Ο έρωτας αποστάσεις δεν κοιτά – Ο Tom Holland πήρε το αεροπλάνο για να δει τη Zendaya μόνο για λίγο

Ο Tom Holland ταξίδεψε από την Αμερική στην Ευρώπη για να είναι κοντά στη Zendaya έστω για λίγα 24ωρα.

Είναι ο ορισμός του couple goals. Είναι ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και δεν διστάζουν να το δείξουν μπροστά σε όλο τον κόσμο -από τη στιγμή βέβαια που παραδέχθηκαν τη σχέση τους. Γιατί πιο πριν, έκαναν τα πάντα για να κρύβονται. Ο λόγος για τον Tom Holland και τη Zendaya που ευχόμαστε- πραγματικά- να μη χωρίσουν ποτέ. Ειδικά, όμως, ο Tom είναι ένα αγόρι που όλα τα κορίτσια θα ήθελαν να έχουν.

Γιατί; Διότι είναι τρυφερός, γλυκός και προστατευτικός με το κορίτσι του. Και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Να, όπως τώρα, που πήρε το αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη για να δει για λίγο την αγαπημένη του, που βρισκόταν στη Βουδαπέστη.

Από την κουζίνα στο νοσοκομείο - Η Zendaya (μάλλον) δεν το έχει με τη μαγειρική

Το ταξίδι του Tom Holland στη Βουδαπέστη για τα μάτια της Zendaya

Ο 26χρονος ηθοποιός έκανε την πιο ρομαντική κίνηση για τη Zendaya και βάζουμε στοίχημα πως… εκείνη «έλιωσε». Ο Tom Holland πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη στη Βουδαπέστη για να επισκεφθεί τη σύντροφό του, η οποία βρίσκεται στην Ουγγαρία για τα γυρίσματα του sequel της ταινίας Dune. Να, δες το βίντεο! Οι δυο τους εθεάθησαν να περπατούν στους δρόμους της Βουδαπέστης σε ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα της Zendaya.

Και – για να το ξεκαθαρίσουμε- ο Holland δεν ταξίδεψε στη Βουδαπέστη για να δει τη Zendaya και να κάνει και λίγες διακοπές. Ταξίδεψε για λίγα 24ωρα ΜΟΝΟ για να δει τη Zendaya και θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, καθώς και ο ίδιος έχει τα γυρίσματα για την ταινία The Crowded Room. Αν αυτό δεν είναι πρότυπο αγοριού, τότε ποιο είναι; #loveyouTom

Ο έρωτας και οι εκπλήξεις του Tom στη Zendaya

Στις αρχές Ιουνίου ο Tom Holland και η Zendaya έκαναν Instagram official τη σχέση τους δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία και ποζάροντας αγκαλιά, ενώ πριν περίπου έναν χρόνο παραδέχθηκαν ότι είναι μαζί. Ο δεσμός τους, βέβαια, μετρά πολύ περισσότερο καιρό χωρίς το διάστημα να έχει διευκρινιστεί ποτέ από κανέναν από τους δύο.

https://www.instagram.com/p/CeRFBGPrNq8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο καιρό και να είναι μαζί, πάντως, αποτελούν couple goals. Κι αυτό, γιατί οι εκπλήξεις – τόσο από τον έναν όσο και από τον άλλον- δεν λείπουν. Ποιος θα ξεχάσει που ο Tom Holland πήρε ξανά το αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη και ταξίδεψε ως τη Ρώμη για να δει την αγαπημένη του που έκανε γυρίσματα και να απολαύσει μαζί της ένα δείπνο;! Ω, ναι, το έχει κάνει αυτό ο αγαπημένος ηθοποιός κι εμείς τον χειροκροτούμε. Και από ό,τι βλέπουμε… έχει γίνει συνήθεια το αεροπλάνο και τα ταξίδια στα μέρη όπου βρίσκεται η Zendaya για γύρισμα.



Tom, δίδαξε λίγο τα νεαρά αγόρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Emmy 2022: Η Zendaya και η Sydney Sweeney υποψήφιες για τις πιο αγαπημένες σειρές ever

Ο Tom Holland ήξερε τι έκανε – Το βίντεο στο TikTok που δείχνει πώς «έριξε» τη Zendaya

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved