Emmy 2022: Η Zendaya και η Sydney Sweeney υποψήφιες για τις πιο αγαπημένες σειρές ever

Η Zendaya και η Sydney Sweeney είναι υποψήφιες για τα Emmy Awards 2022 για τις σειρές «Euphoria» και «White Lotus»!

Στα 25 της, η Zendaya έγραψε ιστορία στα βραβεία «Emmy» ως η νεότερη υποψήφια ηθοποιός και ως η νεότερη, δύο φορές, υποψήφια για πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει υπάρξει ποτέ, σύμφωνα με το Variety. Η ηθοποιός ξεχώρισε για την ερμηνεία της στον ρόλο της Rue Bennett στη σειρά που όλες έχουμε λατρέψει, το «Euphoria».

Στη δοργάνωση των βραβείων το 2020, κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις όταν βραβεύτηκε (ως η πιο νέα ηθοποιός) και κατέκτησε τον τίτλο της καλύτερης ηθοποιού σε δραματική σειρά. Και τώρα, το 2022 η Zendaya είναι ξανά υποψήφια για Emmy, όπως επίσης και η συμπρωταγωνίστριά της στο Euphoria, Sydney Sweeney.

Euphoria: Πότε ξεκινά η 3η σεζόν, spoilers, πλοκή και όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Η Zendaya και η Sydney Sweeney υποψήφιες για τα βραβεία Emmy 2022

Η Sweeney είναι υποψήφια στην κατηγορία Β' Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά για τον ρόλο της ως Cassie Howard στο Euphoria. Είναι επίσης υποψήφια στην κατηγορία β' γυναικείου ρόλου σε mini ταινία, για τον ρόλο της ως Olivia Mossbacher στη σειρά «The White Lotus» του HBO Max.

https://www.instagram.com/p/Cf68P9Dr4h_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της σε μια ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη 12/6 και έγραψε στη λεζάντα: «Τι πρωί! Ευχαριστώ πολύ την @televisionacad για τις υποψηφιότητες μου για Emmy! Είναι τιμή μου να γνωρίζω ότι τόσο η Olivia όσο και η Cassie έχουν συνδεθεί με τόσα πολλά. Είμαι τόσο περήφανη και για αυτές τις σειρές και ευγνώμων σε όλους όσοι συμμετέχουν».

Το «Euphoria» υποψήφιο για το βραβείο της καλύτερης δραματικής σειράς

Η Sydney Sweeney ευχαρίστησε πάνω απ’ όλα τη μητέρα της και ανέφερε: «Αλλά το πιο σημαντικό, μαμά, σ' αγαπώ, τα καταφέραμε μέσα από τα σκαμπανεβάσματα! Ευχαριστούμε, ευχαριστώ»!

https://www.instagram.com/p/Cbqu3mMpmds/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια σειρά «Euphoria» έχει προταθεί για το βραβείο της καλύτερης δραματικής σειράς στα Emmy 2022.



Η τελετή απονομής των βραβείων «Emmy» για το 2022 έχει προγραμματιστεί να μεταδοθεί στο NBC τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Euphoria: 7 αναπάντητα ερωτήματα που άφησε το φινάλε - Έμεινες κι εσύ με την απορία;

Η Sydney Sweeney λατρεύει τα αυτοκίνητα - 6 fun facts που δεν ήξερες για εκείνη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved