Από την κουζίνα στο νοσοκομείο - Η Zendaya (μάλλον) δεν το έχει με τη μαγειρική

Η Zendaya είχε ένα ατύχημα στην κουζίνα και κατέληξε... στο νοσοκομείο!

Φαίνεται ότι η Zendaya μπορεί να κάνει τα πάντα ή μάλλον...σχεδόν τα πάντα! Είναι ηθοποιός, super star, με απίστευτο στυλ και χιούμορ. Αλλά δεν μπορούμε να είμαστε όλοι καλοί σε όλα, και η αγαπημένη μας star του Euphoria φαίνεται να μη τα πηγαίνει και πολύ καλά με την τέχνη της μαγειρικής.

Στις 13/6 η Zendaya, μοιράστηκε με τους fans της μια σειρά από story στα οποία δείχνει ότι…κάτι δεν πήγε πολύ καλά στην προσπάθειά της να μαγειρέψει! Όλα ξεκίνησαν με ένα κοντινό πλάνο του δακτύλου της, το οποίο ήταν τυλιγμένο με γάζα. «Δείτε τώρα γιατί δεν μαγειρεύω», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Emmy 2022: Η Zendaya και η Sydney Sweeney υποψήφιες για τις πιο αγαπημένες σειρές ever

Η Zendaya στο νοσοκομείο επειδή…δε τα πάει και πολύ καλά με τι μαγειρική

Δυστυχώς για τη Zendaya, η γάζα προφανώς δεν ήταν αρκετή, καθώς αργότερα μοιράστηκε μια φωτογραφία από ένα νοσοκομείο. Στην εικόνα, φαινόταν σαν η Zendaya να είχε μεσαία ράμματα. «Ενημέρωση», έγραψε δίπλα στη φωτογραφία. Αργότερα επέστρεψε, μοιράζοντας μια selfie με το πρόσφατα ραμμένο δάχτυλό της. «Baby’s first stitches lol. back to never cooking again» έγραψε ως λεζάντα.

Η Zendaya δεν αντιμετώπισε μόνη της αυτό το μικρό ατυχηματάκι! Μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε περιελάμβανε ένα tag από τον φίλο και βοηθό της Darnell Appling, ο οποίος την συνόδευσε στο νοσοκομείο. Ο ίδιος μέσω του Instagram Story του, μοιράστηκε αυτή τη στιγμή και σχολίασε: «Ποτέ μια βαρετή στιγμή με την @zendaya».

Αντιμετωπίζει τις μικρές ατυχίες της ζωής με χιούμορ

Παρά το τρομακτικό περιστατικό στην κουζίνα, η εβδομάδα της Zendaya είχε και τα καλά της. Την Τρίτη 12/6, ήταν υποψήφια για τα βραβεία Emmy 2022. Οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Σεπτέμβριο για να δουν αν θα κερδίσει το βραβείο κορυφαίας ηθοποιού σε μια δραματική σειρά για τον ρόλο της στο Euphoria. Κάπου εδώ αξίζει να θυμηθούμε ότι κέρδισε το πρώτο της Emmy, για την ερμηνεία της ως Rue το 2020.

Μένει να δούμε αν η Zendaya θα τηρήσει την υπόσχεσή της να μην μαγειρέψει ποτέ ξανά, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει με χιούμορ μια άτυχη στιγμής της, στα social media.



Εμείς πάντως δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Zendaya έκανε Instagram official τη σχέση της με τον Tom Holland με ένα post για τα γενέθλιά του

Ο Tom Holland ήξερε τι έκανε – Το βίντεο στο TikTok που δείχνει πώς «έριξε» τη Zendaya

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved