Η Ιφιγένεια Τζόλα ταξίδεψε στην Τουρκία και τα looks της θυμίζουν χίλιες και μία νύχτες

Ένα ταξίδι στην Τουρκία έκανε η αγαπημένη Ιφιγένεια και έφερε έναν αέρα ανατολής στο feed μας.

Η Ιφιγένεια Τζόλα μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα, Κύπρο και Μάνη για χάρη των γυρισμάτων της Γης Της Ελιάς, του αγαπημένου και πολύ επιτυχημένου σίριαλ του Mega, που έχει συναρπάσει το κοινό και έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών. Αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη ταξίδι, αλλά ένα ταξίδι αναψυχής και όχι ένα επαγγελματικό ταξίδι, στη γειτονική μας Τουρκία. Η ίδια επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη αλλά και την Καππαδοκία και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες, όπου ξεχώρισε με το στυλ της.

Η Ιφιγένεια Τζόλα αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήταν travel blogger - Οι μαγικές εικόνες από την Τουρκία

https://www.instagram.com/p/CrK8of0Mr_e

Τα looks της Ιφιγένειας είχαν αέρα Ανατολής

Τα σύνολα που δημιούργησε για το ταξίδι της επηρεάστηκαν από την όλη ανατολίτικη ατμόσφαιρα. Το πρώτο ήταν ένα μωβ κοστούμι με μαύρα κεντημένα λουλούδια, το οποίο συνδύασε με ένα ροζ top και λευκά sneakers. To δεύτερο ήταν ένα πιο απλό, casual look με μαύρο μπλουζάκι και μια φούστα σε floral print.

https://www.instagram.com/p/CrQNIEzsxKB

To τελευταίο και το πιο εντυπωσιακό ήταν ένα σατέν τύπου slip dress σε σκούρο πράσινο με ντραπέ στο στήθος και κάποια χρυσά βραχιόλια στο χέρι, που ήταν ακριβώς στο mood της Ανατολής. Ήταν για άλλη μια φορά υπέροχη!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved