Dopamine dressing: Είναι το νούμερο ένα fashion trend του TikTok - It feels good!

Αν θες να φτιάξεις τη διάθεση και το στυλ σου ακολούθησε το κορυφαίο trend στο Tik Tok και δεν θα χάσεις!

Ξέρεις τι είναι η ντοπαμίνη; Μία ορμόνη που απελευθερώνει ο οργανισμός μας, όταν αισθάνεται το συναίσθημα της χαράς. Οπότε γιατί να μην ντυνόμαστε και με τον ίδιο τρόπο; Με ένα στυλ που να μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα, να ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση μας. Αυτό είναι στην ουσία και όλη η ουσία του νούμερο ένα fashion trend που θα δεις να έχει κατακτήσει το Tik Tok με όλα τα ενημερωμένα κορίτσια της μόδας να ντύνονται με έναν συγκεκριμένο, «αισιόδοξο» τρόπο!

Έντονα χρώματα, εύκολα σύνολα, χαρούμενα αξεσουάρ, ιδιαίτερα αξεσουάρ, λουλούδια και color blocking είναι λόγο πολύ τα κυριότερα συστατικά του dopamine dressing. Τα scandi girls ήταν τα πρώτα που υιοθέτησαν την τάση και κάπως έτσι ήρθε και στις υπόλοιπες χώρες. Γενικά αυτό το στυλ είναι ιδιαίτερα πληθωρικό και απευθύνεται σε όσους αγαπούν το μαξιμαλισμό. Όμως υπάρχει και η αντίθετη άποψη.

Γιατί δηλαδή μόνο το πολύχρωμο αυτό ντύσιμο μας γεμίζει χαρά; Μα, κανείς δεν είπε αυτό αλλά είναι αποδεδειγμένο ότι τα έντονα, ζωντανά χρώματα κάνουν καλό στην ψυχολογία μας. Οπότε ας μην αμφισβητούμε την επιστήμη! Φυσικά και η κάθεμια μπορεί να φοράει ότι θέλει και την κάνει να νιώθει καλά. Το dopamine dressing είναι απλώς ένα fashion trend που βλέπουμε στο Tik Tok και μπορεί να προσφέρει μια διαφορετική διάσταση στο στυλ μας. Αν συμφωνείς το δοκιμάζεις!

Η πιο hot τάση θέλει το εσώρουχο να φαίνεται από το παντελόνι μας -Η Αντιγόνη Νεοφύτου το έκανε ήδη!

Δες στη gallery τι εννοούμε και βάλε χαρά στα σύνολα σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved