Η Kendall Jenner σού δείχνει τι φοράει μέσα στην εβδομάδα - 7 σύνολα για σένα

To απόλυτο count down της εβδομάδας, μέσα σε ένα video για σένα που θέλεις να ξέρεις τι θα φορέσεις σε κάθε περίσταση.

Αν υπάρχει μία από τις αδερφές Kardashians-Jenners που ξεχωρίζει για το στυλ και την αισθητική της αυτή είναι σίγουρα η Kendall, η οποία έχει καταφέρει να ξεφύγει από το πρότυπο των υπόλοιπων μελών της οικογένειας της. Από το μία το γεγονός ότι είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο και από την άλλη η συνεργασία με την καταπληκτική στυλίστρια Dani Michelle της έχει δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσει τους κορυφαίους designers του κόσμου και να έχει πρόσβαση στα καλύτερα items των συλλογών τους.

Οδηγός αγοράς: Όλα τα updated τοπάκια της άνοιξης που θα βάλεις με τζιν (και όχι μόνο)

https://www.instagram.com/p/CqIp9YNDyN8

Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι η Kendall κατέχει και το ρόλο της creative director σε ένα από τα μεγαλύτερα luxurious sites, έχοντας αναλάβει δηλαδή την ευθύνη να βρίσκει και να αναδεικνύει νέους ταλαντούχους σχεδιαστές, που θέλουν να πουλήσουν τα προιόντα τους στην κορυφαία πλατφόρμα, με την οποία συνεργάζεται. Η ίδια, βέβαια, δυστυχώς για εμάς δεν μοιράζεται πολλά από τα καθημερινά της σύνολα μαζί μας μέσα από τα προσωπικά της social media, οπότε ότι βλέπουμε είναι κυρίως από παπαρατσικά.

Αυτή τη φορά, όμως, μας έδωσε τον απόλυτο οδηγό της άνοιξης και μας δίδαξε όλα τα κορυφαία styling tips, που χρησιμοποιεί και η ίδια καθημερινά στα looks της. Όλα αυτά μέσα από ένα video με τη Vogue Italia, όπου κάνει ένα μικρό count down για τα outfits μιας ολόκληρης εβδομάδας. Επίσης, θα δεις τι φοράει σε ένα ταξίδι, τι βάζει σε ένα πρώτο ραντεβού αλλά και σε πολλές ακόμη περιστάσεις. Ρίξε μια ματιά στο παραπάνω βίντεο και πάρε την έμπνευση που ψάχνεις από το απόλυτο style icon, την Kendall Jenner.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved