H Deva Cassel κάνει διακοπές στην Πάρο με το αγόρι της και τη μαμά της - Super cool mum η Bellucci

Το νεαρό μοντέλο απολαμβάνει το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μαζί με τον αγαπημένο της και τη μητέρα της, Monica Bellucci. 

Η 17χρονη κόρη της Monica Bellucci, Deva Cassel, βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στην Πάρο και απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τη μητέρα της αλλά και τον σύντροφό της, τον 17χρονο Luca Salandra.

Το νεαρό μοντέλο ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τη θάλασσα όπου ποζάρει, φορώντας ένα λευκό και μπλε bikini. Στα χέρια της κρατάει βότσαλα και κοχύλια και δείχνει πιο ανέμελη από ποτέ. Οι τρεις τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί των Κυκλάδων ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/CgJtMBprydc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Couple goals- H Deva Cassel και ο Luca Salandra κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

https://www.instagram.com/p/CgKV9ZZMuRG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε σε show των Dolce & Gabbana όπου η Deva Cassel περπάτησε στην εντυπωσιακή πασαρέλα που στήθηκε στις Συρακούσες της Σικελίας. Ανάμεσα στους πολλούς θεατές βρέθηκε και ο σύντροφός της, επίσης μοντέλο, ο οποίος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Η υπερήφανη μαμά, Monica Bellucci ενθάρρυνε την κόρη της από την πρώτη σειρά και έδειχνε πιο χαρούμενη από κάθε άλλη φορά.

https://www.instagram.com/p/CD2Jp46q18W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μοντέλο συνεργάζεται με το Ιταλικό Fashion House εδώ και δύο χρόνια. Τον περασμένο Αύγουστο, η 17χρονη είχε πάρει μέρος και στην παρουσίαση που διοργανώθηκε στη Βενετία. Η μητέρα της ήταν και πάλι εκεί για να την εμψυχώσει και να τη στηρίξει.

https://www.instagram.com/p/CTLGhCvjGL4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: d.casseluxxi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Deva Cassel περπάτησε στο catwalk των D&G κι έκανε τη Monica Bellucci την πιο περήφανη μαμά

Από την κουζίνα στο νοσοκομείο - Η Zendaya (μάλλον) δεν το έχει με τη μαγειρική

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved