Η Deva Cassel περπάτησε στο catwalk των D&G κι έκανε τη Monica Bellucci την πιο περήφανη μαμά

Η κόρη της Monica Bellucci, Deva Cassel, περπάτησε στην επίδειξη μόδας των Dolce & Gabbana!

Η κόρη της Monica Bellucci και του Vincent Cassel συνεχίζει να ξεχωρίζει στον χώρο του modeling. Το Σάββατο 9 Ιουλίου, η Deva Cassel περπάτησε στο catwalk των Dolce & Gabbana που πραγματοποιήθηκε στις Συρακούσες της Σικελίας.

Την είδαμε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα-κορσέ από τούλι, κεντημένο με δαντέλα, κρύσταλλα και πέρλες. Ανάμεσα στους πολλούς θεατές βρέθηκε και το αγόρι της, ο Luca Salandra, επίσης μοντέλο, ο οποίος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Κομψή, με το μαύρο παντελόνι της, η Monica Bellucci ενθάρρυνε την κόρη της από την πρώτη σειρά.

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε η «Madame» του Tiktok - Το viral video

Η κόρη της Monica Bellucci σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην επίδειξη μόδας Dolce & Gabbana

Το μοντέλο, συνεργάζεται με το ιταλικό Fashion House εδώ και δύο χρόνια. Όχι μόνο «δανείζει» το πρόσωπό της στις καμπάνιες αρωμάτων «Dolce & Gabbana», αλλά λάμπει και στις επιδείξεις μόδας του οίκου. Τον περασμένο Αύγουστο, η 17χρονη είχε πάρει μέρος και στην παρουσίαση που διοργανώθηκε στη Βενετία. Η μητέρα της ήταν και πάλι εκεί για να τη στηρίξει.

https://www.instagram.com/p/Cf1XT0ULiUe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ενώ τελείωνε το Λύκειο στο Παρίσι, η Deva Cassel εκμυστηρεύτηκε την επιθυμία της να ακολουθήσει το αγόρι της στη Νέα Υόρκη για μερικούς μήνες. Πιο συγκεκριμένα η ίδια έχει αναφέρει: «Ένα κενό έτος για να κάνω απολογισμό και να αποφασίσω τι πραγματικά θέλω. Όταν ήμουν νεότερη, δεν ήθελα να κάνω ταινίες. Αυτή η δουλειά δεν μου άρεσε καθόλου. Το σκέφτομαι περισσότερο και πιο σοβαρά. Έρχομαι σιγά-σιγά. Οι γονείς μου με συμβουλεύουν αλλά με ενθαρρύνουν να κάνω τις επιλογές μου».

https://www.instagram.com/p/CTZtignsYAN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μonica Bellucci και η Heidi Klum βρέθηκαν στην επίδειξη για να υποστηρίξουν τις κόρες τους

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Deva Cassel ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της στον χώρο της μόδας! Ας μην ξεχνάμε ότι και η Monica Bellucci έχει υπάρξει μοντέλο στο παρελθόν.



Πάντως, ανάμεσα στα μοντέλα των D&G βρέθηκε - πέρα από την κόρη της Μonica Bellucci, Deva Cassel- και η κόρη της Heidi Klum, Leni που τράβηξε επίσης τα βλέμματα.

Οι διάσημες μαμάδες τους ήταν φυσικά εκεί για να τις θαυμάσουν από κοντά και να τις χειροκροτήσουν.

https://www.instagram.com/p/Cf3gIYUrAYD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Leni Klum φόρεσε φόρεμα που είχε βάλει η μαμά της Heidi το 1998 - Εσύ ακόμα να το κάνεις;

Η Leni Klum δεν είναι πια το mini me της μαμάς της Heidi! Έβαψε τα μαλλιά της καστανά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved