Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος

Το λαμπερό ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Το μαγευτικό ταξίδι του μέλιτος του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz έχει ήδη ξεκινήσει και οι νεόνυμφοι απολαμβάνουν κάθε λεπτό των πολυτελών διακοπών τους στο Saint Tropez και το Πόρτο Φίνο - οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν, άλλωστε!

Μετά την πολυτελή τελετή του γάμου τους στη Φλόριντα τον περασμένο Απρίλιο, το ζευγάρι απολαμβάνει κάθε στιγμή που περνά μαζί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η αλλαγή στο Instagram του Brooklyn Beckham μετά τον γάμο του με τη Nicola Peltz

Η Nicola και ο Brookyn δεν αφήνουν τους εκαττομύρια folllowers τους παραπονεμένους, για αυτό και μοιράζονται μέσα από το Instagram στιγμές από το ταξίδι του μέλιτος.



Οι δυο τους φαίνονται πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ, με τον έναν να απαθανατίζει τον άλλον σε super cute στιγμές.

Ο θυελλώδης έρωτας και ο γάμος

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2020 εν μέσω πανδημίας, ενώ ο γάμος ήρθε δύο χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Απριλίου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα εξοχικά σπίτια της νύφης και συγκεκριμένα στο αχανές κτήμα του πατέρα της Nicola, Nelson, στο Palm Beach της Φλόριντα.



Για αυτή την ξεχωριστή μέρα, η Nicola επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό του Οίκου Valentino, ενώ ο γάμος κόστισε συνολικά πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια.

Γνωστό ως Montsorrel, το ακίνητο, το οποίο αγόρασε για 103 εκατομμύρια δολάρια το 2015 ο πατέρας της Nicola Peltz, εκτείνεται σε 4 στρέμματα και διαθέτει πισίνα και θέα στη θάλασσα, κάτι που πρόσφερε ένα ιδανικό σκηνικό για την υπαίθρια τελετή και δεξίωση που διοργάνωσαν.

Εκτός από τα διάσημα μέλη της οικογένειας του ζευγαριού, η Eva Longoria και η Mel B ήταν μεταξύ των καλεσμένων του γάμου Beckham-Peltz.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz.

Cover photo: @brooklynpeltzbeckham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παντρεύεται ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz - Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Τον λες και... περίεργο! Ο Brooklyn Beckham και η epic απαίτηση για τον γάμο του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved