Η Leni Klum φόρεσε φόρεμα που είχε βάλει η μαμά της Heidi το 1998 - Εσύ ακόμα να το κάνεις;

Η κόρη της Heidi Klum, Leni, πήγε στην αποφοίτησή της και εντυπωσίασε με την ενδυματολογική της επιλογή.

Η Heidi Klum είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα μοντέλα παγκοσμίως. Η κόρη της, Leni θεωρείται το mini me της αφού ακολουθεί τα χνάρια της στον χώρο της μόδας. Η 18χρονη καλλονή μοιάζει εκπληκτικά με την μητέρα της και όλα δείχνουν πως είναι το νέο big thing στο modeling.

Η Leni Klum αποφοίτησε από το σχολείο και εμφανίστηκε στην τελετή με ένα υπέροχο satin μαύρο φόρεμα το οποίο «έκλεψε» από την ντουλάπα της μαμάς της. Ναι, κι όμως. Τα vintage φορέματα δεν χάνουν την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου γι' αυτό μη διαστάσεις να φορέσεις ένα παλιό φόρεμα που θα βρεις στην γκαρνταρόμπα της μαμάς σου.

TIP: Εάν επιλέξεις ένα vintage, κλασικό φόρεμα της μαμάς σου, συνδύασέ το με εντυπωσιακά κοσμήματα που θα απογειώσουν την εμφάνισή σου.

Leni Klum: Δες πόσο έχει μεγαλώσει- Είναι ίδια η μαμά της

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Leni Klum με το φόρεμα της μαμάς της

«Βραδιά αποφοίτησης με φόρεμα της μαμάς», έγραψε χαρακτηριστικά η Leni Klum κάτω από το καρουζέλ φωτογραφιών που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ένα διαχρονικό σχέδιο το οποίο φόρεσε η Heidi Klum για πρώτη φορά το 1998.

https://www.instagram.com/p/Cdp7UV3Kmkp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια είναι η Leni Klum

Η 18χρονη Leni Klum είναι η κόρη της Heidi Klum και του επιχειρηματία, Flavio Briatore. Η Leni κάνει επιτυχώς τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας και όπως φαίνεται σκοπεύει να διαγράψει μία λαμπρή καριέρα στο modeling. Το νεαρό μοντέλο μετρά ήδη σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους.

Η Leni έχει 3 ετεροθαλή αδέρφια τους Henry, Johan, και Lou που η μητέρα της απέκτησε από τον γάμο της με τον Seal. Όπως δήλωσε και στο πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue Γερμανίας, που φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της, η Leni Klum δήλωσε πως ήταν θέμα χρόνου μέχρι να ακολουθήσει και εκείνη τον ίδιο δρόμο με τη διάσημη μαμά της.

Πηγή κεντρικής: leniklum



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Leni Klum δεν είναι πια το mini me της μαμάς της Heidi! Έβαψε τα μαλλιά της καστανά

Κορίτσια, φορέστε ό,τι θέλετε! Η Leni Klum με glam φόρεμα και... σαγιονάρες παραλίας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved