Η Leni Klum δεν είναι πια το mini me της μαμάς της Heidi! Έβαψε τα μαλλιά της καστανά

Η Leni Klum όπως δεν την έχεις ξαναδεί!

Μπορεί να είναι μόλις 17 χρόνων, αλλά η κόρη της Heidi Klum, Leni, έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στο modeling, ακολουθώντας τα χνάρια της μαμάς της.

Το σήμα κατατεθέν των Klum δεν μπορεί να είναι άλλο από τα ατελείωτα πόδια και τα πλούσια ξανθά μαλλιά τους.

Ωστόσο, η Leni μάς ξάφνιασε και τρομάξαμε κυριολεκτικά να τη γνωρίσουμε, αφού πλέον εμφανίζεται στο Instagram με νέο look!

leni klum1

Κορίτσια, φορέστε ό,τι θέλετε! Η Leni Klum με glam φόρεμα και... σαγιονάρες παραλίας

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Leni Klum

Η Leni Klum είπε «αντίο» στην ξανθιά χαίτη της και δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εμφανίζεται με καστανά μαλλιά!

https://www.instagram.com/p/CZVwIMlLUtx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε, η 17χρονη είναι καθισμένη σε έναν καναπέ φορώντας μπουρνούζι και απολαμβάνοντας μια σαλάτα, ενώ στη λεζάντα του post γράφει: «Διάλειμμα για μεσημεριανό. Παρατηρείτε κάτι διαφορετικό;».

Προφανώς και η ερώτηση είναι ρητορική, αφού η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της είναι πασιφανής και άκρως εντυπωσιακή!

Η καστανή εκδοχή της Leni ξετρέλανε τους fans

Φυσικά, το νέο χρώμα μαλλιών της Leni τράβηξε αμέσως τα βλέμματα των θαυμαστών της, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτησή της, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους.



«Θεέ μου. Τα μαλλιά σου είναι καταπληκτικά», σχολίασε ένας ακόλουθος της Leni, ενώ άλλος έγραψε: «Τα λατρεύω. Το νέο σου χρώμα μαλλιών τονίζει υπέροχα τα μάτια σου».

Τώρα, το αν η Leni έβαψε όντως τα μαλλιά της ή απλώς φόρεσε περούκα, θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Ό,τι κι αν έκανε, πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι το mini-Me της Heidi Klum δείχνει αξιολάτρευτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή φωτογραφιών: @leniklum

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved