Η Leni, η κόρη της Heidi Klum ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης

Η 19χρονη κόρη της Heidi Klum έκανε μια ανάρτηση στα Instagram stories της και έχει περισσότερα κοινά μ' εσένα απ' όσα νομίζεις.

H 19χρονη Leni Klum είναι ο καρπός του έρωτα της Heidi Klum με τον επιχειρηματία, Flavio Briatore και κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον χώρο του modelling, ακολουθώντας τα βήματα της μαμάς της, με τους περισσότερους να την χαρακτηρίζουν το νέο αστέρι του χώρου. Παράλληλα, σπουδάζει εσωτερική διακόσμηση στη Νέα Υόρκη.

Η Leni και η ακμή

H Leni, η οποία είναι και πρέσβειρα της Dior ενώ έχει μιλήσει ανοιχτά για το δέρμα της και τα θέματα που αντιμετώπιζε και καμιά φορά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει με την ακμή. Αν και για το επάγγελμα που έχει επιλέξει η ακμή της θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο, όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της τον περασμένο Οκτώβριο στο περιοδικό People:

«Νιώθω ότι υπάρχει μια σκέψη πίσω από την ακμή ότι δεν είσαι όμορφη με αυτήν ή σε κάνει να μην δείχνεις τόσο καλή όσο θα μπορούσες να δείχνεις. Τότε συνειδητοποίησα, «Θεέ μου, αυτό είναι φυσιολογικό». Όλοι το περνούν… Δεν είναι κακό να το έχεις. Είναι κάτι που μπορεί να εμφανιστεί στον καθένα και δεν φταις εσύ, είναι ορμονικό».

Πρόσφατα η ίδια πόζαρε άβαφη μπροστά από τον φωτογραφικό φακό δημοσιεύοντας με πολύ αυτοπεποίθηση τη συγκεκριμένη φωτογραφία στα social media της, παρότι φαινόταν η ακμή της σε κάποια σημεία του προσώπου της.

Το νεαρό μοντέλο απέδειξε πως δεν υπάρχει πρόβλημα αν έχεις ακμή, αφού σχεδόν όλοι, ειδικά κατά την περίοδο της εφηβείας «υποφέραμε» από αυτήν - άλλοι σε μικρότερο βαθμό κι άλλοι σε μεγαλύτερο.

Το σημαντικό είναι πως η κόρη της Heidi Klum, σου δίνει το παράδειγμα που έψαχνες για να «αγκαλιάσεις» το δέρμα σου, όπως έκανε άλλωστε κι εκείνη, χωρίς να αφήσει την ακμή να σταθεί εμπόδιο στο όνειρό της στο modelling. Η Leni είχε δηλώσει, μάλιστα σε συνέντευξή της: «Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να ζήσω έτσι. Δεν μπορώ να αφήσω τα σπυράκια στο πρόσωπό μου να με εμποδίσουν να φύγω από το σπίτι».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved