Leni Klum: Δες πόσο έχει μεγαλώσει- Είναι ίδια η μαμά της

Η Leni Klum ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της, Heidi Klum, και είναι ένα πρόσωπο που θα μας απασχολήσει πολύ από εδώ και στο εξής.

Το Dolce & Gabbana Alta Moda show στη Βενετία, το οποίοι πραγματοποιήθηκε χθες (29/8), απασχόλησε όλο τον κόσμο. Ήταν ένα ευχάριστο και γεμάτο στυλ pause στις δυσάρεστες ειδήσεις που ακούμε καθημερινά σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ανάμεσα σε πολλές celebrities, που είδαμε σε αυτό το φαντασμαγορικό event, εμείς οι Teen Queens, ξεχωρίσαμε ένα κορίτσι, που θεωρούμε πως θα μας απασχολήσει πολύ τα επόμενα χρόνια. Αλήθεια, εσύ είδες πόσο έχει μεγαλώσει η Leni Klum.

H 16χρονη κόρη της Heidi Klum ποζάρει μαζί με τη μαμά της στο εξώφυλλο της Vogue

Η Leni Klum στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana

Σε ένα μαγικό σκηνικό, γεμάτο τέχνη, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της τελευταίας συλλογής των Dolce & Gabbana στη Βενετία. Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν οι Jennifer Lopez, Kourtney Kardashian, Ciara, Kris Jenner, Monica Bellucci, Dame Hellen Mirren και πολλοί άλλοι με τους Domenico Dolce και Stefano Gabbana να παρουσιάζουν την collection τους στην πλατεία Αγίου Μάρκου.

Ανάμεσα στα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα βρέθηκε και η 17χρονη κόρη της Heidi Klum. H Leni Klum, η οποία ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της και είναι μοντέλο, περπάτησε στο catwalk φορώντας ένα mini, τιρκουάζ φόρεμα και εντυπωσίασε όλους, αλλά… όχι μόνο!

https://www.instagram.com/p/CTK2hSIjVpV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Leni έδειξε πόσο cool κορίτσι είναι -και όχι ένα αποστειρωμένο μοντέλο- μιας και κάποια στιγμή πάνω στην πασαρέλα έσκασε ένα γελάκι. Προφανώς, από κάτω ήταν η μαμά της, η οποία θα έκανε… τις γκριμάτσες της.

Όσα πρέπει να μάθεις για τη Leni Klum

Κάνοντας ένα scroll στο Instagram της Leni Klum θα δεις πως είναι το πιο cool και απενοχοποιημένο κορίτσι που ξέρουμε. Δεν διστάζει να απολαύσει λαχταριστά πιάτα, ούτε όμως ντρέπεται να βγει βόλτες και να ποζάρει με τη μαμά της, Heidi Klum.

https://www.instagram.com/p/CTJ2GweLekR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάθε κι άλλα παρακάτω…

#1 Η Leni ήθελε πάντα να γίνει μοντέλο

«Ήταν θέμα χρόνου για μένα να ξεκινήσω το μόντελινγκ. Η πρώτη πρόταση μού έγινε στα 13 από brand που φορούσα πολύ, το Brandy Melville. Τότε, είχα παρακαλέσει τη μαμά μου, αλλά ήταν κάθετη. Τώρα, βλέπω πως θα ήταν πολύ νωρίς», έχει πει η 17χρονη.



#2 Της αρέσει το minimal στυλ

Λατρεύει τα street style looks, ενώ προτιμά συχνά τις φαρδιές φόρμες.

#3 Στην οικογένειά της δεν υπάρχουν μυστικά

«Σαν οικογένεια λέμε τα πάντα, είμαστε besties», έχει πει σε συνέντευξή της στη Vogue η Leni Klum.

Photos: @heidiklum & @leniklum

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved