Κορίτσια, φορέστε ό,τι θέλετε! Η Leni Klum με glam φόρεμα και... σαγιονάρες παραλίας

Αποδεικνύει πως μπορούμε να συνδυάσουμε τα ρούχα όπως εμείς θέλουμε!

Η Leni Klum περπατάει στα χνάρια της μητέρας της, Heidi Klum. Η Leni ήθελε να γίνει μοντέλο από τα 12 χρόνια της, όμως η μητέρα της την πίεσε να περιμένει μέχρι να μεγαλώσει κι άλλο. Το μοντέλο, που είναι τώρα 17 χρόνων, έκανε το ντεμπούτο της στην παρουσίαση Alta Moda του οίκου Dolce & Gabbana τον Αύγουστο, περπατώντας στην πλατεία του Αγίου Μάρκου με μία couture μπλε δημιουργία και ένα εντυπωσιακό στέμμα.

Η κοπέλα ωστόσο δεν είχε πολύ άγχος πριν το σημαντικό show, όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Elle.



Ό,τι και να φορέσει η 17χρονη θα ξεχωρίσει

Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από το photoshoot για το διάσημο περιοδικό, ο συνδυασμός ρούχων και υποδημάτων του μοντέλου μας σκότωσε (και με την καλή έννοια)! Σε αυτήν τη photo, λοιπόν, η Leni φοράει ένα στράπλες σατέν φόρεμα ανοιχτού μπλε χρώματος «Dolce & Gabbana», κι ένα στέμμα του οίκου «Swarovski».

Για να ολοκληρώσει τη Χριστουγεννιάτική της εμφάνιση, η κόρη της Heidi Klum δεν φόρεσε ψηλοκάτουνες γόβες, όπως θα υπέθετε κανείς, αλλά σαγιονάρες. Ναι, διάβασες καλά, σαγιονάρες!

Ήταν μάλιστα λευκές, για να κάνουν αντίθεση με το υπόλοιπο σύνολο. Ίσως με αυτήν την κίνηση, η 17χρονή θέλει να κάνει τη διαφορά στη βιομηχανίας της μόδας και να αποδείξει πως μπορούμε να φορέσουμε και να συνδυάσουμε τα ρούχα όπως εμείς θέλουμε.

heidi-leni-klum3.jpg

H 16χρονη κόρη της Heidi Klum ποζάρει μαζί με τη μαμά της στο εξώφυλλο της Vogue

https://www.instagram.com/p/CXgjx-1JN55/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Leni δεν είναι ωστόσο η μόνη που έχει κάνει τέτοιους - ας το πούμε - ασυνήθιστους συνδυασμούς. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικούς άλλους stars και influencers που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό με τα outfits τους.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @leniklum

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Leni Klum: Δες πόσο έχει μεγαλώσει- Είναι ίδια η μαμά της

Dua Lipa είσαι είδωλο! 5 make up looks που θέλουμε να αντιγράψουμε ΤΩΡΑ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved