Dua Lipa είσαι είδωλο! 5 make up looks που θέλουμε να αντιγράψουμε ΤΩΡΑ

Η Dua Lipa είναι η απόλυτη πηγή έμπνευσης για τα επόμενα eye looks σου.

Σε έναν κόσμο ομορφιάς όπου η τάση no-makeup συνεχίζει να κυριαρχεί, η αισθητική του μακιγιάζ της Dua Lipa ξεχωρίζει. Η προσέγγισή της είναι άκρως τολμηρή και παιχνιδιάρικη, ειδικά όταν πρόκειται για μακιγιάζ ματιών.

Τα looks που μας έχει παρουσιάσει κατά καιρούς ποικίλλουν: από... μαργαριταρένιες πινελιές στα βλέφαρα, μέχρι εκθαμβωτικούς ροζ τόνους, ό,τι και να κάνει γίνεται must.

Αυτoί οι ζωηροί συνδυασμοί μακιγιάζ που δοκιμάζει, την κάνουν μοναδική και μας ταξιδεύουν σε έναν απολαυστικό κόσμο όπου το glitter και τα έντονα χρώματα κυριαρχούν.



Μήπως τόσο καιρό απλώνεις λάθος το concealer; Όλα τα tips για σωστή εφαρμογή

Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα καλύτερα μακιγιάζ ματιών που έχει κάνει η Dua Lipa. Σκρόλαρε, λοιπόν, και πάρε ιδέες για το επόμενο makeup σου!

Mωβ σκιά ματιών με glitter

https://www.instagram.com/p/CVFlMf3M7-d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CPOwQ52seqG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προτίμησε αστραφτερές και ζωηρές μωβ αποχρώσεις για να δημιουργήσεις ένα technicolor look στα βλέφαρά σου. Διατήρησε το υπόλοιπο πρόσωπό σου απλό με μια ανάλαφρη απόχρωση makeup και μια απαλή γυαλάδα στα μάγουλα, ώστε η μωβ σκιά σου να μπορεί πραγματικά να κάνει το «μπαμ».

Σκιά ματιών σε πορτοκαλί τόνους

https://www.instagram.com/p/CSMSRF6Meii/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είτε ματ είτε αστραφτερή, η πορτοκαλί σκιά ματιών αξίζει μια θέση στο νεσεσέρ σου. Το ζωηρό αυτό χρώμα προσθέτει μια απίστευτη χρωματική νότα στο βλέμμα.

Mismatched αποχρώσεις

https://www.instagram.com/p/CLfgOVQMawl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CGdYsE2sU4a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτοί οι πολύχρωμοι συνδυασμοί είναι σαν μικρά μωσαϊκά σχέδια στα βλέφαρά σου. Επίλεξε δύο τολμηρές και αντίθετες αποχρώσεις, όπως κάνει η Dua Lipa, για μια εκκεντιρκή εμφάνιση ή δημιούργησε μια πολύχρωμη οπτική ψευδαίσθηση αναμειγνύοντας δύο παρόμοιες αποχρώσεις.

Ροζ σκιά με glitter

https://www.instagram.com/p/CMm7qbcMZfS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CMfFHGLsTU9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διοχετεύστε την ενέργεια και τη ζωντάνια της Dua Lipa σε μια αστραφτερή ροζ σκιά και αμέσως θα δεις έναν... αστερισμό από μίνι γαλαξίες να «χορεύει» στα βλέφαρά σου.

Pearl Accents

https://www.instagram.com/p/CUAa1_llNuB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δε χρειάζεσαι απαραίτητα μια εντυπωσιακή σκιά ματιών για να δημιουργήσεις ένα αξέχαστο και μαγευτικό βλέμμα. Η έμφαση στα μικροσκοπικά αξεσουάρ, όπως οι πέρλες κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων σου, μπορεί άνετα κάνει τη δουλειά - και με το παραπάνω.

Στη photo gallery θα βρεις 5 ακόμη τάσεις που η Dua Lipa σε καλεί να υιοθετήσεις!

Cover photo: @dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved