Αντιγόνη Νεοφύτου: «Με έχουν χαρακτηρίσει ως… Τσακ Νόρις για τον ρόλο μου και γέλασα πολύ»

Η Αντιγόνη Νεοφύτου μιλά στο TeenQueen για τον ρόλο της στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA και για το αγοροκόριτσο που κρύβει μέσα της, ενώ παραδέχεται ότι είναι ρομαντική, προτιμά το φλερτ face to face αλλά τα αγόρια δεν τη φλερτάρουν.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στις «8 λέξεις», όμως ο κόσμος τη γνώρισε καλύτερα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από το MEGA και τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», όπου υποδύεται τη Μαρίνα. Μια κοπέλα που «παλεύει» μόνη της, μιας και έχει μείνει ορφανή από πολύ μικρή, αλλά που με τον δυναμισμό και την πυγμή της καταφέρνει να πατά γερά στα πόδια της. Η Αντιγόνη Νεοφύτου μιλά στο TeenQueen.gr -με την παιδική αθωότητα που τη διακρίνει- για το αγοροκόριτσο που κρύβει μέσα της, τις τρέλες που έκανε σαν παιδί, τον χορό, που είναι ζωτικής σημασίας για εκείνη, τα social media, τον ρόλο της Μαρίνας, αλλά και για όσα απασχολούν τα σύγχρονα κορίτσια. Ξέρεις... Αγόρια, μόδα, ομορφιά...

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ στο TeenQueen.gr: «Με γοήτευε η τηλεόραση αλλά τη φοβόμουν»

Πού γεννήθηκες και πού πέρασες τα παιδικά σου χρόνια;

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λεμεσό μαζί με τα αδέρφια μου. Έχω δυο μεγαλύτερους αδερφούς και όπως καταλαβαίνεις ήμουν πολύ αγοροκόριτσο όταν ήμουν μικρή. Μέχρι και ποδόσφαιρο έπαιζα. Δεν ήμουν ποτέ ήσυχο παιδί. Ήμουν μέσα στην τρέλα και στην αντίδραση. Θα σου πω ένα περιστατικό για να καταλάβεις. Όταν πήγαινα στο δημοτικό, ο ένας αδερφός μου ήταν στο νοσοκομείο και πήρα ταξί να πάω να τον βρω ολομόναχη. Όλοι στην οικογένεια είχαν αναστατωθεί και με έψαχναν.

neofytou gi tis elias

Ασχολείσαι πολλά χρόνια με τον χορό. Ήταν μια δική σου επιθυμία;

Η μαμά μου λέει ότι πάντα χόρευα, έκανα ακροβατικά και για αυτό σε ηλικία 3 ετών με έγραψε μπαλέτο. Ίσως είδε ταλέντο και κάπως έτσι ξεκίνησε η επαφή μου με τον χορό.

Ήταν εξ αρχής ξεκάθαρο για σένα ότι θα ασχοληθείς με ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα; Ή ήθελες να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό;

Από μικρή ήξερα ότι θα ασχοληθώ με κάτι καλλιτεχνικό. Κάποτε έλεγα ότι θα γίνω τραγουδίστρια, αλλά από φωνή… άσ’ το καλύτερα (γέλια). Οπότε, έκανα focus στον χορό, αφοσιώθηκα εκεί και δεν με ενδιέφερε κάτι άλλο.

Άρα να φανταστώ πως ακόμα ασχολείσαι με τον χορό παρόλο που έχεις καθημερινά πολλές ώρες γυρισμάτων για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς»…

Ναι, ασχολούμαι. Τώρα, μάλιστα, θα συμμετάσχω σε κάποιες παραστάσεις χορού στην Κύπρο. Στόχος μου είναι να συνδυάσω τον χορό με την υποκριτική στο μέλλον.

neofytou1

Πώς ήρθε, λοιπόν, στη ζωή σου η υποκριτική;

Η πρώτη μου επαφή με την υποκριτική ήταν στη σειρά «8 λέξεις». Είχα δει ότι ο Αντρέας Γεωργίου έκανε casting τότε για τη σειρά και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Πήγα και τελικά προέκυψε η guest εμφάνισή μου στη σειρά. Μετέπειτα, δούλεψα για ένα διάστημα σε ένα γραφείο για να βγάζω τα προς το ζην. Ενώ είχα μια πρόταση να πάω στην Ιταλία για χορό, ξαφνικά μου τηλεφώνησε ο Αντρέας Γεωργίου – θυμάμαι ακόμη και την ημέρα που με πήρε - και είπε ότι με ήθελε για τον ρόλο της Μαρίνας. «Τη Δευτέρα ξεκινάμε γύρισμα», μου είπε. Μου ήρθε ξαφνικό. Μέσα σε 10 λεπτά είχαμε συμφωνήσει. Είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος ο Αντρέας και τον ευχαριστώ που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία.

Στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» βρίσκεσαι δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς. Πώς αισθάνεσαι για αυτήν τη συνύπαρξη;

Είναι απίστευτο που στην ηλικία μου συνεργάζομαι με τόσο έμπειρους και καταξιωμένους ηθοποιούς. Θα θυμάμαι για μια ζωή αυτήν την υπέροχη συγκυρία.

https://www.instagram.com/p/CbXsqVkMwUk

Με ποιον από τους ηθοποιούς έχεις έρθει πιο κοντά;

Με τον Τάσο Ιορδανίδη, τον Νίκο Γαλανό και τον Στέφανο Κυριακίδη έχουμε εξαιρετική σχέση, αλλά και με την Αφροδίτη Λιάντου έχω ταιριάξει πολύ. Είμαστε κολλητές στη σειρά, αλλά πλέον έχουμε γίνει και στην πραγματικότητα.

«Αναγκάστηκα να έχω τσαμπουκά»

Η Μαρίνα στη «Γη της Ελιάς» είναι ένα δυναμικό κορίτσι, που από νωρίς πήρε τη ζωή στα χέρια της μιας και έμεινε ορφανή. Είσαι κι εσύ τόσο δυναμική, της μοιάζεις;

Της μοιάζω πολύ. Για παράδειγμα, η Μαρίνα θα έρθει πολλές φορές σε ρήξη για να υποστηρίξει τους φίλους της και το δίκαιο. Έτσι είμαι κι εγώ στη ζωή μου. Είμαι, όμως, και τόσο δυναμική όσο η Μαρίνα. Εκείνη, βέβαια, έχει τέτοιον δυναμισμό, γιατί αναγκάστηκε από μικρή να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Εγώ, σαν Αντιγόνη- λόγω του ότι ήμουν το μόνο κορίτσι στο σπίτι και είχα δυο μεγαλύτερους αδερφούς- ένιωθα ότι έπρεπε να είμαι δυναμική για να μπορέσω να επιβιώσω. Αναγκάστηκα να έχω τσαμπουκά.

Έχει γραφτεί και έχει ειπωθεί ότι θα κάνεις και άλλον φόνο. Η Μαρίνα θα γίνει η φόνισσα της Μάνης;

Ποιος το λέει αυτό; Εγώ αυτό δεν το ξέρω. Δεν έχω ιδέα.

neofytou2

Ο Μάνος σε όλη αυτήν την περιπέτεια της Μαρίνας θα είναι δίπλα της; Αυτή η σχέση θα έχει ευτυχές τέλος;

Ο Μάνος, από τη μέρα που η Μαρίνα μπήκε στη φυλακή, κατάλαβε ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του. Οπότε, θα είναι δίπλα της. Πιστεύω ότι θα έχουν ένα ευτυχισμένο τέλος, αλλά δεν το γνωρίζω αυτό. Σαν Αντιγόνη, θα ήθελα να έχουν ένα ευτυχισμένο τέλος. Τώρα, βέβαια, δεν ξέρω αν η Μαρίνα θα δεχθεί να κάνει μωρό, όμως ο Μάνος πλέον έχει δείξει ότι λαμβάνει υπόψη τα «θέλω» της Μαρίνας για να είναι ευτυχισμένη.

Θα σκεφτόσουν μία μόνιμη καριέρα και μία μετακόμιση στην Ελλάδα;

Αν είχα μια ενδιαφέρουσα πρόταση, θα μετακόμιζα. Θα ήταν challenge για μένα. Άλλωστε, δεν μπορώ τη ρουτίνα και από μικρή ήξερα ότι αν θέλω να κάνω καριέρα στον χορό, η λύση ήταν το εξωτερικό. Οπότε, είχα αποδεχθεί ότι θα πρέπει να φύγω.

Είσαι πολύ ενεργή στο TikTok. Τι είναι αυτό που σου αρέσει και πώς αποφασίζεις τι βίντεο θα ανεβάσεις;

Το TikTok με κάνει να περνάω ωραία! Μ’ αρέσουν πολύ τα βίντεο που έχουν πλάκα. Αν δω, για παράδειγμα, έναν χορό που μου αρέσει θα τον κάνω, αν δω κάτι πολύ αστείο επίσης θα το κάνω με τις φίλες μου για να γελάσουμε. Γενικά, παρακολουθώ χορούς, ταξίδια αλλά και ειδήσεις. Αισθάνομαι ότι με το TikTok ανοίγουν οι ορίζοντες.

Στο Instagram δέχεσαι μηνύματα; Θυμάσαι κάποιο πολύ χαρακτηριστικό σχόλιο που έγινε για σένα;

Δέχομαι πολλά και κυρίως θετικά μηνύματα. Μου στέλνουν πολλά κορίτσια να με ρωτήσουν για το πώς τα έχω καταφέρει επαγγελματικά και τι να κάνουν για να πετύχουν στην υποκριτική ή τον χορό. Μου λένε: «μακάρι να είχαμε μια φίλη σαν τη Μαρίνα που είναι πάντα δίπλα στη Μυρτάλη», μου δίνουν συγχαρητήρια. Το πιο αστείο που θυμάμαι είναι ένα σχόλιο που είχαν γράψει στο Twitter. Κάποιος είχε πει ότι: «H Μαρίνα είναι ο Τσακ Νόρις και τους έβγαλε όλους knock out στην επίθεση» (γέλια).

«Δεν μ’ αρέσει το φλερτ μέσω social media»

Σε φλερτάρουν στα social media;

Με φλερτάρουν, αλλά μη φανταστείς κάτι τρελό. Είμαι ρομαντική. Δεν μ’ αρέσει το φλερτ μέσω social media, θέλω να έχω τον άλλον απέναντί μου.

Έξω στον δρόμο, σε φλερτάρουν;

Όχι και πολύ! Δεν ξέρω αν είναι επειδή φοβούνται ή επειδή είμαι με μια παρέα, βλέπουν πως περνάω ωραία και διστάζουν. Νομίζω ότι τα social media έχουν παίξει ρόλο σε αυτό. Βρίσκεσαι πίσω από το τηλέφωνο κι έχεις μια απόσταση, μια κάλυψη. Ίσως από κοντά οι άντρες να φοβούνται και την απόρριψη.

https://www.instagram.com/p/CXs9wC6AEQm

Παρατηρώ το Instagram σου και βλέπω ότι αγαπάς τη μόδα. Ακολουθείς τις τάσεις πιστά ή τις προσαρμόζεις στο στυλ σου; Υπάρχει κάτι με το οποίο τελευταία να έχεις φάει κόλλημα;

Προσαρμόζω τις τάσεις στο στυλ μου. Στη ζωή μου είμαι tomboy, μόνο αν βγω βράδυ ντύνομαι πιο θηλυκά. Φέτος, μ’ αρέσουν πολύ τα λευκά tank tops, τα baggy ψηλόμεσα παντελόνια με κάτι πιο στενό από πάνω, τα μαντήλια και τα cargo pants.

Έχεις μυστικά ομορφιάς;

Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ασχολούμουν με την περιποίηση του προσώπου. Τα βαριέμαι λίγο όλα αυτά. Τώρα τελευταία άρχισα δειλά-δειλά να το κάνω, γιατί πρέπει. Φαντάσου ότι αγοράζω προϊόντα ομορφιάς, όπως ντεμακιγιάζ ή μολύβια ματιών, αλλά μπορεί και να τα χάσω. Είμαι αυτός ο τύπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ιφιγένεια Τζόλα στο TeenQueen.gr: «Είχα έντονη εφηβεία! Ήθελα να κάνω την επανάστασή μου»

Ο Νικόλας Χαλκιαδάκης στο TeenQueen: «Έχω δεχθεί bullying γιατί δεν τελείωσα δραματική σχολή»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved