Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ από τη Γη της Ελιάς στο TeenQueen.gr: «Με γοήτευε η τηλεόραση αλλά τη φοβόμουν»

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ προσπαθεί «να βρει την αγάπη» φέτος στο MEGA, στη Γη της Ελιάς.

«Τι τύπος να είναι η Ιζαμπέλλα Φούλοπ;», σκεφτόμουν όση ώρα οδηγούσα στο αυτοκίνητο μέχρι να τη βρω. «Να είναι ένα cool κορίτσι, όπως η Ελένη που υποδύεται στη Γη της Ελιάς, ή να είναι ένας πιο κλειστός χαρακτήρας;», αναρωτήθηκα.

Οι απορίες μου λύθηκαν όταν συναντηθήκαμε από κοντά και αρχίσαμε να πίνουμε το απογευματινό καφεδάκι μας.

Η Ιζαμπέλλα είναι cool, συναισθηματική και ερωτευμένη με τη δουλειά της. Αυτό κατάλαβα εγώ από αυτήν την πρώτη γνωριμία μας.

Είσαι έτοιμη... να τη γνωρίσεις κι εσύ καλύτερα; Πάμε, λοιπόν!

Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα ηρωίδα της σειράς του MEGA, «Η Γη της ελιάς»

Πες μου μερικά πράγματα για εσένα… Πού γεννήθηκες και μεγάλωσες;

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Χριστούγεννα, Πάσχα και γενικά στις διακοπές, όταν ήμουν παιδί και έφηβη, πηγαίναμε στην Ουγγαρία, από όπου και κατάγεται ο μπαμπάς μου (εξ ου και το ουγγρικό επίθετό της).

Έχω συγγενείς εκεί. Ζουν μόνιμα τα δύο μεγαλύτερα, ετεροθαλή αδέλφια μου από την πλευρά του μπαμπά μου, αλλά και οι θείοι μου. Την αγαπώ πολύ τη Βουδαπέστη και, δυστυχώς, από τότε που μεγάλωσα και ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις πηγαίνω όλο και λιγότερο.

Πώς κατάλαβες ότι θέλεις να γίνεις ηθοποιός;

Από πάρα πολύ μικρή έλεγα ότι θα γίνω ηθοποιός. Ό,τι έβλεπα στην τηλεόραση σε συνδυασμό με τα καρτούν με έκανε να λέω ότι θα γίνω ηθοποιός. Κάτι περίεργο είχε συμβεί στο μυαλό μου σαν παιδί (γελάει).

Εκτός αυτού, όμως, είχα και τρελό έρωτα με τον νονό μου, τον αείμνηστο ηθοποιό Κώστα Καρρά. Τον αγαπούσα πάρα πολύ, τον έβλεπα και έλιωνα, οπότε υποσυνείδητα και αυτό έπαιξε τον ρόλο του.

https://www.instagram.com/p/CTZ5DZHsRzL

Με το που τελείωσες το σχολείο πήγες σε δραματική σχολή;

Ναι, αμέσως! Ήδη, βέβαια, από τα μαθητικά μου χρόνια είχα επαφή με το θέατρο. Είχα πάει από 14-15 ετών στην ερασιτεχνική, θεατρική ομάδα του δήμου Άνοιξης, όπου και έμενα.

Ήμουν το μοναδικό παιδί εκεί. Όλοι οι άλλοι ήταν ενήλικες. Τελειώνοντας το σχολείο μπήκα σε δραματική σχολή, ενώ είχα περάσει και στο Πανεπιστήμιο. Ήταν ο όρος των γονιών μου για να μπω και στη δραματική σχολή. Οπότε, ασχολούμουν παράλληλα και με τις δύο σχολές, τις οποίες και τελείωσα.

Διονύσης Παπανδρέου: Όσα πρέπει να ξέρεις για τον ηθοποιό της σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς»

Η πρώτη σου τηλεοπτική δουλειά ήταν την περσινή σεζόν, στη σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1, σωστά;

Ναι, ισχύει! Είχα συμμετάσχει στο παρελθόν και σε κάποιες τηλεταινίες, αλλά ουσιαστικά το πρώτο σίριαλ που μπήκα ήταν ο «Ήλιος». Η αλήθεια είναι πως τελείωσα μια σχολή στην οποία υπήρχε η νοοτροπία ότι ένας ηθοποιός πρέπει πρώτα να κάνει θέατρο. Υπήρχε η αντίληψη ότι για να ανταπεξέλθεις σ’ αυτήν τη δουλειά πρέπει να μεστώσεις μέσα από το θέατρο. Έτσι, κι εγώ το είχα βγάλει από το μυαλό μου να είμαι στην τηλεόραση. Με γοήτευε, αλλά και το φοβόμουν. Ναι μεν το ήθελα, αλλά δεν το κυνηγούσα όσο θα έπρεπε.

https://www.instagram.com/p/CFb0FwAABY_

Σε φόβιζε η υπερέκθεση;

Όχι, καθόλου! Από τη στιγμή που γίνεσαι ηθοποιός ξέρεις ότι θα εκτεθείς. Απλώς, είχα τις θεατρικές μου παραστάσεις, οπότε ήμουν εντάξει μέσα σε αυτό. Αργότερα, συνειδητοποίησα ότι η τηλεόραση είναι κάτι που θέλω να κάνω, οπότε άρχισα να το κυνηγάω και να το ψάχνω περισσότερο.

Πιστεύεις στην τύχη ή στην πολύ σκληρή δουλειά;

Πλέον, πιστεύω στον συνδυασμό και των δύο. Έχω περάσει φάσεις που έλεγα πως μόνο με σκληρή δουλειά μπορείς να καταφέρεις πράγματα. Έχω περάσει και φάσεις που έλεγα πως ό,τι κι αν κάνεις, αν δεν είσαι τυχερός, δεν θα συμβεί τίποτα. Τελικά, όμως, έχω καταλήξει ότι χρειάζεσαι την τύχη για να σου φέρει τις ευκαιρίες στη ζωή σου και με τη σκληρή δουλειά μπορείς να τους δώσεις και συνέχεια.

foulop synenteuksi1

Στο εξωτερικό θα ήθελες να κάνεις καριέρα;

Ναι, φυσικά! Δεν ξέρω, βέβαια, κατά πόσο θα μπορούσα να αποκοπώ τελείως από την Ελλάδα και από τους ανθρώπους εδώ πέρα. Δένομαι πολύ με τους ανθρώπους. Για μένα, αυτό είναι και το νόημα, αλλιώς ό,τι κάνουμε δεν έχει σημασία.

Θα ήθελα, όμως, να δοκιμάσω την τύχη μου και έξω, αλλά για να μπω στη διαδικασία να φύγω δεν θα το ρίσκαρα έτσι απλά. Δεν θα έπαιρνα τη βαλίτσα μου για να πάω στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Θα ήθελα να υπάρχει κάτι που να με περιμένει.

Το φλερτ με τον Στέφανο, στη «Γη της Ελιάς», θα συνεχιστεί;

Αυτό δεν μπορώ να σου το απαντήσω. Σίγουρα, υπάρχουν ανατροπές, όπως μας έχει συνηθίσει η συγκεκριμένη σειρά, και έχουμε να δούμε πολλά πράγματα ακόμα από τον χαρακτήρα της Ελένης.


Αν είχες μια φίλη που ήταν στη θέση της Ελένης, τι θα τη συμβούλευες;

Η Ελένη ξεκίνησε να φλερτάρει με τον Στέφανο γνωρίζοντας ότι είναι χωρισμένος και έχοντας επηρεαστεί λίγο από τη μητέρα του, την Αρετή. Είχε στο μυαλό της ότι η σχέση του με τη Μυρτάλη τελείωσε και ότι ο Στέφανος προχωράει.

Εγώ, σαν Ιζαμπέλλα, είχα νιώσει στην αρχή ότι ο Στέφανος είχε αφήσει μια ελπίδα στην Ελένη πως είναι διαθέσιμος και διατεθειμένος να προχωρήσει παρακάτω. Στα προηγούμενα επεισόδια, όμως, ο ίδιος ξεκαθάρισε στην Ελένη ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, οπότε ίσως κι εκείνη είχε παρεξηγήσει τη συμπεριφορά του.

Αν, λοιπόν, είχα μια φίλη που γνώριζε όσα ξέρει η Ελένη τώρα σε αυτήν τη φάση, θα τη συμβούλευα να μην επιμείνει, να αφήσει τα πράγματα να της συμβούν και να πάρουν τον δρόμο τους. Γιατί όσο πιέζεις καταστάσεις δεν έχεις καλά αποτελέσματα.

izampella gi tis elias

Φωτογράφος: Γιάννης Μαρκαντωνάκης

Η Ιφιγένεια Τζόλα στο TeenQueen.gr: «Είχα έντονη εφηβεία! Ήθελα να κάνω την επανάστασή μου»

Στο σίριαλ συμμετέχουν γυναίκες ηθοποιοί με μια τεράστια πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Υπάρχει κάποια γυναίκα που να σε έχει εντυπωσιάσει και να τη θαυμάζεις;

Στη «Γη της Ελιάς» υπάρχουν ηθοποιοί- άνδρες και γυναίκες-, που έχουν αφήσει μεγάλη παρακαταθήκη στον χώρο της υποκριτικής. Ειδικά τις γυναίκες, όμως, τις θαυμάζω όλες.

Τη Μάρω Κοντού ακόμα δεν την έχω δει από κοντά, αλλά νομίζω ότι όταν συμβεί δεν θα μπορώ να κρατήσω τα δάκρυα συγκίνησης. Η Δώρα Χρυσικού είναι φοβερή ηθοποιός και απίστευτος άνθρωπος, η Στέλα Φυρογένη είναι εξίσου καταπληκτική ηθοποιός. Τη βλέπεις στην τηλεόραση και σου σηκώνεται η τρίχα.

Η Λυδία Κονιόρδου… τι να πεις για αυτήν τη γυναίκα! Βλέπω τις σκηνές τους και παίρνω μαθήματα υποκριτικής.

https://www.instagram.com/p/CSkC9SFsRsK

Το καλοκαίρι είχες κάνει ένα συγκινητικό Instagram post με λόγια αγάπης και στήριξης στον σύντροφό σου, Γιώργο Δερβίση, που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και επέστρεψε με ασημένιο μετάλλιο. Πόσο δύσκολο είναι να πορεύεσαι με έναν αθλητή; Όλοι ξέρουμε ότι το πρόγραμμα και η καθημερινότητα των αθλητών έχουν μεγάλες απαιτήσεις.

Είναι εξίσου δύσκολο με το να είσαι σε σχέση με κάποιον ηθοποιό. Και τα δικά μας ωράρια είναι απροσδιόριστα! Τα γυρίσματα είναι πολύωρα, οι θεατρικές πρόβες από 3-4 ώρες μπορεί ξαφνικά να διαρκέσουν ένα επτάωρο.

Συνεπώς, μετά κι εσύ είσαι κουρασμένος, δεν θέλεις να πας για ποτό, θέλεις να κάτσεις στο σπίτι σου, να μη μιλήσεις σε άνθρωπο. Και η δουλειά του ηθοποιού σε καταβάλει και εγκεφαλικά και σωματικά, όπως ακριβώς συμβαίνει με έναν αθλητή.

Είχες αγωνία για τις επιδόσεις του συντρόφου σου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο;

Τεράστια αγωνία. Είναι μια πολύ στρεσογόνος κατάσταση αυτή που βίωσαν τα παιδιά (σ.σ. Εθνική Ομάδα πόλο) και η επιτυχία τους ήταν απρόσμενη, συγκινητική και συγκλονιστική. Νιώθω ότι πρέπει σε κάθε σχέση να δείχνεις κατανόηση και στις ανάγκες του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου. Για να μπορείς να τη λαμβάνεις κι εσύ.

https://www.instagram.com/p/CTmGyY-MBJk

Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα;

Μου αρέσει να ακολουθώ τη μόδα, αλλά μου αρέσει να την ακολουθώ βάζοντας πάντα τη δική μου πινελιά. Έχω τρέλα με τα δαχτυλίδια. Μου αρέσει και να τα βλέπω και να τα φοράω.

Υπάρχει κάτι που δεν θα φορούσες ποτέ;

Είχα στο παρελθόν μια απέχθεια με τα scrunchies. Έλεγα πως δεν θα φορέσω ποτέ μου. Δεν ξέρω τώρα γιατί επανήλθε αυτή η μόδα των scrunchies, αλλά εγώ αγόρασα πρόσφατα και δεν μπορώ να το βγάλω από τα μαλλιά μου. Είχα άρνηση, αλλά τελικά με κατέκτησαν.

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς σου;

Κάτι που κάνω κάθε μέρα, πρωί και βράδυ, είναι να πλένω το πρόσωπό μου με σαπούνι, ώστε να φύγει το make up και οι ρύποι. Επίσης, προτιμώ τα φυσικής προέλευσης καλλυντικά και τις κρέμες περιποίησης. Πέρασα, μάλιστα, και φάση που έφτιαχνα τις δικές μου κεραλοιφές.

Ήταν κάτι που μου άρεσε και είχα προσπαθήσει κάποια στιγμή να το κάνω επαγγελματικά, ως εξωτερικός συνεργάτης σε brands. Κατάλαβα, όμως, ότι η πώληση είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει καθόλου.

https://www.instagram.com/p/CCEWo11psKO

Θα μπορούσες να δεις τον εαυτό σου σε άλλο επάγγελμα; Να μην υπάρχει, δηλαδή, στη ζωή σου η υποκριτική…

Όχι! Έχω κάνει κι άλλες δουλειές, έχω πάρει διπλώματα στον χορό κι έχω κάνει μαθήματα χορού, και μου άρεσε. Θα μπορούσα να το κάνω. Σίγουρα, δεν θα το έκανα μεμονωμένα. Δεν θα μπορούσε να λείπει η υποκριτική, το θέατρο, τα γυρίσματα από τη ζωή μου.

Κεντρική φωτογραφία: Γιάννης Μαρκαντωνάκης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved