Η Ιφιγένεια Τζόλα στο TeenQueen.gr: «Είχα έντονη εφηβεία! Ήθελα να κάνω την επανάστασή μου»

Η Ιφιγένεια Τζόλα ζει φέτος «έναν τρελό έρωτα» στη Γη της Ελιάς, στο MEGA.

Απόγευμα Σαββάτου στη ΓλυφάδαΣυννεφιά, κόσμος παντού, τα καφέ γεμάτα και εγώ περπατώ στην Πλατεία Εσπερίδων με την αγωνία να βρω ένα τραπέζι και να καθίσω στο αγαπημένο μου καφέ. Ουφ! Βρήκα και, μάλιστα, σε μια όμορφη γωνιά, ώστε να μπορώ να κάνω ήσυχα τη συνέντευξη.

Παραγγέλνω τη ζεστή σοκολάτα μου με την ευχή να μη βρέξει και περιμένω αναπαυτικά στον καναπέ μέχρι να έρθει η Ιφιγένεια Τζόλα. Απόλυτα συνεπής στο ραντεβού μας!

Αφήνω την καυτή κούπα μου στο τραπέζι, σηκώνω το βλέμμα και βλέπω ένα γλυκό κορίτσι να ψάχνει με τα μάτια να με βρει. Της κάνω νόημα και έρχεται κοντά μου.

Από τα πρώτα λεπτά της κουβέντας μας κατάλαβα πως είναι ένας γήινος, ήρεμος άνθρωπος, με χιούμορ και όρεξη για ζωή. Συνειδητοποίησα πως λατρεύει τη μαμά της (όπως κι εγώ, άλλωστε), αλλά και πως είναι ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα. Ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, με τις χαρές και τις λύπες του, με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του, με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του.

Η Ιφιγένεια Τζόλα είναι ένα 22χρονο κορίτσι, μια νέα ηθοποιός, γεμάτη όνειρα, γεμάτη πάθος και θέληση να πετύχει στον χώρο της υποκριτικής.

Κορίτσια, ας γνωρίσουμε καλύτερα την Ιφιγένεια Τζόλα, που φέτος «ζει» στη Μάνη, στη Γη της Ελιάς.

Ιφιγένεια Τζόλα: Όσα πρέπει να μάθεις για την ηθοποιό της νέας σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς»

Πώς ήσουν στην εφηβεία σου; Πέρασες αυτό που λέμε τρελή εφηβεία;

Είχα κάπως έντονη εφηβεία. Σαν παιδί ήθελα να κάνω την επανάστασή μου, να βγω έξω, να διεκδικήσω αυτά που θέλω, να πω «τώρα μεγάλωσα», υπήρχε όμως και μια ισορροπία. Σαν άνθρωπος, έτσι κι αλλιώς, είμαι πεισματάρα και ισχυρογνώμων. Είμαι, βέβαια, και ήρεμη. Δεν αγχώνομαι εύκολα. Θα αγχωθώ για θέματα δουλειάς ή για κάτι το οποίο είναι πραγματικά σοβαρό.

Τον περισσότερο χρόνο ζεις στην Κύπρο λόγω δουλειάς, όμως όταν επιστρέφεις στην Αθήνα, μένεις με την οικογένειά σου. Πώς είναι αυτό;

Είναι κάτι το οποίο μου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, διότι από τη μία έχω συνηθίσει πλέον να μένω μόνη μου, να προσέχω τον εαυτό μου, να έχω μία ηρεμία και άλλους ρυθμούς στη ζωή μου. Από την άλλη, όμως, δεν κρύβω ότι μου λείπει το σπίτι μου στην Αθήνα. Μου λείπει να μένω με τη μητέρα μου και να περνώ χρόνο μαζί της. Επομένως, κάθε φορά που γυρνάω πίσω αναπολώ διάφορες στιγμές και είναι ωραία τα συναισθήματα.

interview tzola

Από μικρή που σε γνωρίσαμε στην τηλεόραση μέχρι και σήμερα έχεις πολύ μακριά μαλλιά. Θα τολμούσες για έναν ρόλο να τα κόψεις πολύ κοντά ή να τα βάψεις, για παράδειγμα, ξανθά;

Θα μπορούσα να δεχτώ κάποια αλλαγή στα μαλλιά μου, αλλά θα ήθελα πρώτα να την έχω συζητήσει, γιατί τα μακριά μαλλιά μου αρέσουν. Τι εννοώ με αυτό; Για να κάνω κάποια αλλαγή θα ήθελα να είμαι 100% σίγουρη ότι ο ρόλος όντως το απαιτεί αυτό. Ότι πρόκειται για έναν ρόλο που θα με κάνει να αλλάξω την εμφάνισή μου για να περάσω ένα μήνυμα στον κόσμο. Τότε, ναι! Θα το σκεφτόμουν. Πάντως, ίσως πιο εύκολα θα μπορούσα να δεχθώ να τα βάψω ή να τα κάνω καρέ. Εντελώς αγορίστικο κούρεμα δεν έχει περάσει σαν σκέψη από το μυαλό μου.

Στη «Γη της Ελιάς» η Βασιλική είναι ένα πολύ ευαίσθητο κορίτσι. Στην πραγματική ζωή η Ιφιγένεια μοιάζει με τη Βασιλική;

Είμαι ευαίσθητη. Θα έλεγα, όμως, ότι η Βασιλική είναι πολύ πιο ευαίσθητη από εμένα. Εμένα μπορεί να με επηρεάσουν εύκολα καταστάσεις, αλλά έχω τη δύναμη να μιλήσω ή να θέσω τα όριά μου, ώστε να μη με προσβάλει κάποιος, να μη με φέρει σε δύσκολη θέση. Η Βασιλική δεν το έχει αυτό.

https://www.instagram.com/p/CUfiDgsshkG

Στο σίριαλ είσαι σε διαρκή κόντρα με τη μαμά σου, την Αρετή. Στην πραγματική σου ζωή, ποια είναι η σχέση σου με τη μητέρα σου;

Με τη μητέρα μου έχω μια πάρα πολύ καλή σχέση. Είναι ως έναν βαθμό φίλη μου. Θα συζητήσω πράγματα μαζί της, θα ακούσω τις συμβουλές της και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι σημαντικό να έχει καταφέρει ένας γονιός να έχει καλή και ουσιαστική σχέση με το παιδί του. Να ξέρει πράγματα για αυτό. Είμαστε πολύ κοντά με τη μαμά μου.

Πέρσι, στις 8 Λέξεις, υποδυόσουν την Ιφιγένεια, ένα αντιδραστικό κορίτσι. Φέτος, έχεις έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Χαίρεσαι που ο Ανδρέας Γεωργίου σε επέλεξε σε έναν ρόλο που δεν έχει κοινό σημείο με τον προηγούμενο;

Είναι τιμητικό που ο Ανδρέας μου πρότεινε έναν ρόλο τελείως διαφορετικό από τον προηγούμενο. Ένιωσα ότι με εμπιστεύεται. Ότι πιστεύει πως μπορώ να ανταπεξέλθω, να δουλέψω και να φέρω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε αυτό που μου ζητάει. Από την άλλη, χάρηκα κι εγώ πάρα πολύ, γιατί για εμένα ήταν μια πρόκληση ο φετινός ρόλος.

Η αλήθεια είναι ότι ο περσινός ρόλος της Ιφιγένειας στις 8 Λέξεις ήταν πιο κοντά σε εμένα. Έχοντας, λοιπόν, φέτος την ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι άλλο, να δω πώς ο κόσμος θα το δεχθεί, ένιωσα πολύ όμορφα. Αισθάνομαι ότι αυτός ο ρόλος μού δίνει νέες δυνατότητες, νέες ευκαιρίες και όντως βοηθά κι εμένα ώστε να πω «ναι, Ιφιγένεια, τα κατάφερες». Στόχος μου είναι κάθε φορά να βελτιώνομαι σε αυτό που κάνω.

ifigenia tzola gi tis elias

Στο σίριαλ βλέπουμε τη Βασιλική να ζει έναν παράνομο έρωτα με τον Φίλιππο, λόγω βεντέτας των δύο οικογενειών. Τελικά, θα ευδοκιμήσει αυτός ο έρωτας;

Αυτό το οποίο έχει προηγηθεί είναι κάτι που δεν συγχωρείται εύκολα. Η Βασιλική θα μάθει ότι ο Φίλιππος πυροβόλησε τον αδελφό της, τον Στέφανο, και αυτό είναι κάτι που θα προκαλέσει… μια όχι και τόσο καλή αντίδραση. Ας μην ξεχνάμε ότι η Βασιλική είναι πάρα πολύ δεμένη με τον αδελφό της και τον αγαπάει.

Από την άλλη, εγώ, σαν Ιφιγένεια, πιστεύω πολύ στους μεγάλους έρωτες και στο πάθος. Επομένως, θα ήθελα αυτή η σχέση να αντέξει. Βέβαια, να δικαιολογείται κάπως όλο αυτό που έχει συμβεί.

Κάν'το όπως η Ιφιγένεια Τζόλα! 5 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το τζιν παντελόνι (photos)

Έχεις κάποιο ρούχο από την εφηβεία σου που το φορούσες με τρέλα και τώρα που το σκέφτεσαι λες «Θεέ μου, γιατί;»;

Δεν θα έλεγα ότι φορούσα κάτι με τρέλα. Γενικά, μου αρέσουν τα κλασικά κομμάτια. Το μόνο που ίσως θα έλεγα… ότι ήταν «τρελό» είναι μια στέκα με κάτι αυτάκια, η οποία εξακολουθεί να μου αρέσει. Δεν έχω μετανιώσει που τη φορούσα. Τώρα δεν τη φοράω τόσο συχνά, αλλά αν μου δοθεί η ευκαιρία θα τη φορέσω (γελάει).

https://www.instagram.com/p/CTkNpHqs2gE

Τι δεν θα φορούσες ποτέ και ποιο είναι το αγαπημένο σου fashion item;

Τα jeans μού αρέσουν πάρα πολύ. Τρελαίνομαι και για παντελόνια καμπάνες. Όσον αφορά το χρώμα, προτιμώ τα γήινα χρώματα, τα μπεζ, τα καφέ. Αυτό που δύσκολα φοράω είναι το ροζ.

Τι κι αν είναι φθινόπωρο; Το καλοκαίρι της Ιφιγένειας Τζόλα μάς εμπνέει

Μυστικά ομορφιάς έχεις «κλέψει» από τη μαμά σου;

Θυμάμαι ότι πάντα η μαμά μου έλεγε σε εμένα και την αδελφή μου να καθαρίζουμε πολύ καλά το πρόσωπό μας. Ειδικά εγώ, με το επάγγελμα που κάνω, που με βάφουν καθημερινά, τηρώ αυτήν τη συμβουλή και καθαρίζω πάντα το πρόσωπό μου. Επίσης, βάζω χαμομήλι στην επιδερμίδα μου, ενώ προσπαθώ να πίνω κάθε μέρα ένα ποτήρι φυσική λεμονάδα για να καθαρίζει εσωτερικά ο οργανισμός μου.

Extra infos: Ήταν η μικρή Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά «Έχω ένα μυστικό» και η μικρή Άννα στο «Νησί». Τις σεζόν 2019-2020 και 2020-2021 την απολαύσαμε στον ρόλο της ατίθασης Ιφιγένειας Μαρόγλου στις «8 Λέξεις», ενώ αυτήν τη σεζόν την παρακολουθούμε στο MEGA και στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» σε έναν εντελώς διαφορετικό- από τον περσινό- ρόλο, αυτόν της Βασιλικής Καπερνάρου. Ο λόγος για την… Ιφιγένεια Τζόλα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved