Bridgerton: Η Charitra Chandran δεν προοριζόταν εξ αρχής για τον ρόλο της Edwina

Η Charitra Chandran υποδύεται την Edwina Sharma, την αδελφή της Kate!

Καθώς η 2η σεζόν του Bridgerton κυκλοφόρησε χθες (25 Μαρτίου), νομίζω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να μάθεις περισσότερα για τις πρωταγωνίστριες της σειράς. Η Charithra Chandran, η οποία υποδύεται την Edwina Sharma, μπορεί να μην είναι γνωστό όνομα αυτή τη στιγμή - αλλά αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα. Για την 25χρονη ηθοποιό, το Bridgerton είναι μόνο ο δεύτερος τηλεοπτικός της ρόλος.

Κομψή, έξυπνη και ταλαντούχα, η Chandran πρόκειται σίγουρα να γίνει μία από τους breakout stars του «Bridgerton» φέτος. Ακριβώς στην ώρα για τη νέα σεζόν, η Chandran μοιράζεται αρκετά πράγματα και fun facts για τον εαυτό της. Είσαι περίεργη να μάθεις πώς μπήκε στον χώρο της υποκριτικής ή ποια μαθήματα έχει πάρει από τη μέχρι τώρα καριέρα της; Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις μερικά από τα αγαπημένα πράγματα που ανακαλύψαμε για την ανερχόμενη star.



1. Στο τσακ ήταν να μην ακολουθήσει την υποκριτική ως καριέρα

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και είχε σκοπό να μπει στον τομέα της δημόσιας πολιτικής. Ωστόσο, αποφάσισε να πάρει ένα ρίσκο και να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Ξέρω ότι εδώ νιώθω ολοκληρωμένη» δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

simone_ashley_bridgerton9.jpg

Η Simone Ashley είναι η νεότερη style star του Bridgerton - Θα σε εμπνεύσει!

2. Ήθελε πάνω από όλα να συνδεθεί πραγματικά με τον χαρακτήρα της

Παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ διαφορετική από τη γλυκιά, ντροπαλή Edwina Sharma, η Chandran έκανε τα πάντα για να βρει τρόπους να συνδεθεί πραγματικά με τον χαρακτήρα της. «Την αγαπώ τόσο πολύ γιατί έχει τόσα πολλά καλά πράγματα που συχνά δεν παίρνουν μεγάλη αξία στην κοινωνία μας», εξήγησε. «Επιλέγει να εμπιστεύεται τους ανθρώπους επειδή επιλέγει να δει το καλύτερο σε αυτούς».

3. Έκανε οντισιόν αρχικά για έναν διαφορετικό χαρακτήρα στο Bridgerton

H Chandran έκανε οντισιόν για να υποδυθεί την Kate πριν πάρει τον ρόλο της Edwina. «Όταν έκανα για πρώτη φορά οντισιόν για το Bridgerton η μητέρα μου μου είπε – και δεν το έχει ξαναπεί ποτέ αυτό - «νομίζω ότι θα τα καταφέρεις. Θα γίνεις μέρος αυτής της σειράς». Και μετά τον Φεβρουάριο, καθώς βρισκόμουν στην καρέκλα του μακιγιάζ για μια άλλη δουλειά, με κάλεσε ο ατζέντης μου και μου είπε ότι ήθελαν να με ξαναδούν για το Bridgerton, αλλά ως τη μικρότερη αδερφή», εξήγησε η Chandran. «Του είπα ότι ήθελα να το σκεφτώ. Διάβασα το βιβλίο και άκουσα τι είχαν σχεδιάσει για την Edwina. Σκέφτηκα ότι αυτή είναι μια πολύ σημαντική ιστορία επειδή τόσες πολλές νεαρές κοπέλες βρίσκονται στην θέση της Edwina. Και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να κάνω τη διαφορά με αυτόν τον χαρακτήρα και με αυτήν την ιστορία».

https://www.instagram.com/reel/Cba2gSQF2H1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4. Έχει μάθει πολλά από τους συμπρωταγωνιστές της

Αν και τώρα ξεκινάει η καριέρα της Chandran, έχει ήδη μάθει πολλά από τα project της. «Αυτό που έμαθα από όλους τους καταπληκτικούς ηθοποιούς με τους οποίους έχω δουλέψει είναι ότι πρέπει απλώς να είσαι προετοιμασμένη. Αν ξέρεις τα λόγια σου, τότε μπορείς να τα ξεχάσεις κατά κάποιον τρόπο και απλώς να κάνεις improvise, και εκεί βγαίνει όλη η μαγεία», δήλωσε. «Αυτό που μου δίδαξε αυτό είναι πως πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου και πρέπει να ρισκάρεις».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @bridgertonnetflix

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved