Sydney Sweeney: To fashion item που «κλέβει» πάντα από το set είναι το αγαπημένο σου

Μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε και εμείς ένα κομμάτι προσαρμοσμένο ακριβώς στο σώμα μας...

Η Sydney Sweeney αποκάλυψε σε ένα νέο βίντεο ποιες είναι οι μεγάλες «πρωτιές» της — συμπεριλαμβανομένου του πρώτου item που πήρε σπίτι της από set και του κομματιού που πάντα «κλέβει» από εκεί.



Σε μια νέα συνέντευξη, η star του Euphoria δήλωσε ότι σίγουρα έχει κρατήσει ορισμένα κομμάτια από χαρακτήρες που έπαιξε στο παρελθόν. «Το πρώτο ρούχο που πήρα σπίτι από set ήταν από το Everything Sucks», δήλωσε η Sydney για τη δραματική σειρά στην οποία εμφανίστηκε το 2018. «Ήταν ένα σύνολο που φορούσε ο χαρακτήρας μου η Emmeline, μια καρό φούστα και ένα κόκκινο top… Το είχα ερωτευτεί».

sydney6.jpg

Σοβάρεψαν τα πράγματα - Η Sydney Sweeney αρραβωνιάστηκε με το αγόρι της

Ενώ η Sydney μπορεί να έχει στο σπίτι της αυτό το σύνολο, δεν το φοράει. «Είναι απλά κάτι που μένει στην γκαρνταρόμπα μου. Πάντα σκέφτομαι ότι θα φορέσω αυτά τα κομμάτια έξω αλλά μετά λέω ‘Ω, όχι! Πρέπει να τα διατηρήσω.’ Όλα ζουν στον κόσμο του χαρακτήρα μου».



Το item που προτιμάει αυτές τις μέρες

Το item που «κλέβει» η Sydney Sweeney τον τελευταίο καιρό από sets μόλις τελειώσουν τα γυρίσματα; Jeans. Και δεν είναι απλώς κανονικά jeans που μπορείς να αγοράσεις. «Κλέβω πολλά jeans από το set ... επειδή όταν είσαι εκεί, προσαρμόζουν τα jeans πάνω σου για να σου ταιριάζουν τέλεια», εξήγησε η Sydney. «Αυτά τα jeans σου εφαρμόζουν όπως κανένα άλλο στον κόσμο. Ποιος άλλος θα τα φορέσει;», ολοκλήρωσε η ηθοποιός.

Λες να έκλεψε και τίποτα από το Euphoria;

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @sydney_sweeney

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved