Red Carpet Official: Millie Bobby Brown και Jake Bongiovi έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση

Θα λιώσεις με το cute look τους στα BAFTAs 2022!

Η Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους την Κυριακή (13/3), παρακολουθώντας μαζί τα BAFTA 2022 στο Λονδίνο. Η εμφάνιση σηματοδότησε το red carpet debut της star με τον Bongiovi, με τον οποίο έχει σχέση από το 2021.



H εμφάνισή τους

Η 18χρονη Brown επέλεξε μία custom δημιουργία από βελούδο και δαντέλα του οίκου Louis Vuitton. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μακριά βελούδινα γάντια, ένα chunky διαμαντένιο κολιέ και ένα ασορτί δαχτυλίδι. Ο 19χρονος Bongiovi εντυπωσίασε επίσης και ήταν φτυστός ο πατέρας του, ο οποίος είναι ο ρόκερ Jon Bon Jovi. Φόρεσε ένα classic μαύρο κοστούμι με παπιγιόν και μια μπλε και κίτρινη καρφίτσα για να υποστηρίξει την Ουκρανία.

millie_bobby_brown.jpg

Η Millie Bobby Brown έγινε 18! Το γιόρτασε με τον Jake Bongiovi και κοστούμια Barbie-Ken

https://www.instagram.com/p/CbEBYTbvZaY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Young in love

Το νεαρό ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά τις φήμες περί σχέσης το καλοκαίρι του 2021, όταν φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι χέρι. Ο Bongiovi μοιράστηκε αργότερα μια φωτογραφία με τη Βρετανίδα ηθοποιό γράφοντας στη λεζάντα «bff <3». Έκαναν τη σχέση τους Instagram-official τον Νοέμβριο του 2021, όταν πόζαραν για μια φωτογραφία στο London Eye, ενώ γιόρτασαν μαζί και τα Χριστούγεννα.

Πιο πρόσφατα, ο Bongiovi βοήθησε την Brown να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά της. «Γεια σου Ken!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία έδειχνε το ζευγάρι με ασορτί εμφάνιση, εμπνευσμένη από τους αγαπημένους μας... Barbie και Ken! «Είσαι πολύ όμορφη», έγραψε ο Bongiovi στα σχόλια, ενώ ανέβασε κι εκείνος με τη σειρά του την ίδια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram γράφοντας: «Χρόνια πολλά Barbie Ily».

Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις και άλλες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved