Σοβάρεψαν τα πράγματα - Η Sydney Sweeney αρραβωνιάστηκε με το αγόρι της

Η Cassie από το Euphoria φορά πλέον δαχτυλίδι αρραβώνων και είναι full in love με τον αγαπημένο της, Jonathan Davino.

Δεν λιώνεις κι εσύ όταν βλέπεις ερωτευμένα ζευγάρια να… καταλήγουν μαζί; Έτσι θα λιώσεις και με τη νέα εξέλιξη στη ζωή της Sydney Sweeney. Η αγαπημένη σου Cassie από τη σειρά Euphoria του HBO αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της, Jonathan Davino, και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Ναι, η 24χρονη ηθοποιός ανήκει πλέον στο club των επίσημα δεσμευμένων του Hollywood.

sydney sweeney

Μην ακούς κανέναν! Στη Sydney Sweeney έλεγαν ότι δεν θα κάνει ποτέ τηλεόραση και τώρα είναι... star

Ο αρραβώνας και ο έρωτας της Sydney Sweeney με τον Jonathan Davino

Σύμφωνα με πληροφορίες του PEOPLE, η Sydney Sweeney αρραβωνιάστηκε τον επί 3 χρόνια σύντροφό της, Jonathan Davino, και η είδηση έρχεται λίγες μέρες αφότου η ηθοποιός εθεάθη στο Los Angeles να φορά ένα μεγάλο διαμαντένιο μονόπετρο στο χέρι της. Να, δες το βίντεο. Το περιβάλλον της Sweeney, πάντως, δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει τίποτα, όμως… τι άλλο χρειάζεσαι για να πειστείς;



Αξίζει να σημειωθεί ότι η Sydney Sweeney είναι σε σχέση με τον 37χρονο σύντροφό της από το 2018. Και μπορεί η star να μη μιλά δημόσια για τον δεσμό της, ωστόσο οι δυο τους έχουν απαθανατιστεί μαζί αρκετές φορές στο παρελθόν.



Οι δηλώσεις της Sweeney για την προσωπική της ζωή

Η Sydney Sweeney φωτογραφήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο για το περιοδικό Cosmopolitan και μίλησε για την απόφασή της να προστατεύει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν βγαίνω με ανθρώπους που είναι στο προσκήνιο. Δεν βγαίνω ραντεβού με ηθοποιούς ή μουσικούς ή τον οποιονδήποτε από τον καλλιτεχνικό χώρο, διότι έτσι μπορώ να είμαι η κανονική Syd και είναι πιο εύκολο. Έχω πολλή υποστήριξη γύρω μου», είχε δηλώσει η Cassie από το Euphoria.

https://www.instagram.com/p/CY9dx-jLFvH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και πρόσθεσε: «Έχω ανθρώπους που θα παλέψουν για μένα και θα μου επιτρέψουν να λάμψω χωρίς να με κάνουν να σκεφτώ και να αισθανθώ ‘’ωχ, όχι, λάμπω τόσο πολύ και πρέπει να κάνω λίγο πίσω’’».

Όταν η Sydney Sweeney ρωτήθηκε για τα χαρίσματα που θέλει να έχει ο σύντροφός της, εκείνη απάντησε: «Ψάχνω για τον καλύτερό μου φίλο. Χρειάζομαι να είμαι με κάποιον με τον οποίο μπορώ κυριολεκτικά να κάνω παρέα 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα και να μην κουραστώ ποτέ. Να γελάμε κάθε μέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved