Το reboot του Byker Grove μπορεί να γίνει η απάντηση της Βρετανίας στο Euphoria

Αν ούτε εσύ χορταίνεις τα βρετανικά teen, να ξέρεις πως το Byker Grove ετοιμάζεται για reboot.

Το "Byker Grove", το εμβληματικό βρετανικό εφηβικό δράμα που εκτόξευσε δεκάδες καριέρες στον χώρο της ψυχαγωγίας - καθώς και εξαπέλυσε στον κόσμο μια παράξενα πιασάρικη μελωδία - επιστρέφει.

17 Χρόνια μετά, ένα reboot που δεν ξέραμε ότι θέλουμε

Το "Byker Grove" το εφηβικό δράμα του BBC που έτρεξε από το 1989 μέχρι το 2006, ετοιμάζεται να επιστρέψει το 2024. Οι αρχικοί πρωταγωνιστές της σειράς, Ant και Dec, οι οποίοι απέκτησαν φήμη ως PJ και Duncan στη σειρά, επιστρέφουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί και είναι "παραπάνω από ενθουσιασμένοι" για την αναβίωση.

Επιστρέφοντας στο Νιούκαστλ, το reboot της σειράς, με τον απλό τίτλο "Byker", έχει ως στόχο "να συμβάλει στην προβολή του βορειοανατολικού τμήματος και του ταλέντου που έχει να προσφέρει η περιοχή, τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα."

The Last of Us: Το YouTube Channel της Bella Ramsey και το video που έχει γίνει ήδη viral

"Χρωστάμε τόσα πολλά στο Byker Grove και στο βορειοανατολικό τμήμα, οπότε ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Fulwell 73 και την ομάδα για να επαναφέρουμε αυτήν την εμβληματική σειρά στη ζωή", αναφέρει ο McPartlin σε βίντεο ανακοίνωσης. Η σειρά λειτούργησε ως εφαλτήριο για πολλές περσόνες από την περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Charlie Hunnam, γνωστού για τον ρόλο του στο "Sons of Anarchy".

Καθώς η προσμονή αυξάνεται για τις λεπτομέρειες του casting, μένει να δούμε αν γνωστά ονόματα θα ενταχθούν στο σύνολο μαζί με προς το παρόν άσημους και νέους ηθοποιούς. Θα μπορούσαμε να δούμε τους Kit Connor και Asa Butterfield να μπαίνουν στους ρόλους ενός σύγχρονου PJ και Duncan, ενδεχομένως να τολμήσουν ακόμη και μια απροσδόκητη κυκλοφορία hip-hop άλμπουμ;

Επιπλέον, είμαστε περίεργοι να μάθουμε τον βαθμό στον οποίο το Byker Grove θα εξερευνήσει τους χαρακτήρες και τις ιστορίες του γιατί τότε, η σειρά ήταν γνωστή για την εξερεύνηση ώριμων και αμφιλεγόμενων θεμάτων, οπότε η εκσυγχρονισμένη εκδοχή θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει η απάντηση της Βρετανίας στο "Euphoria".

Ο Orlando Bloom δεν ξενέρωσε με Rings of Power - Ίσα ίσα ανυπομονεί για τη συνέχεια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved