The Last of Us: Το YouTube Channel της Bella Ramsey και το video που έχει γίνει ήδη viral

Το χριστιανικό YouTube κανάλι της Bella Ramsey είναι το hint που θέλουμε για το The Last of Us και τη συνέχεια που περιμένουμε πώς και πώς.

Η Bella Ramsey, πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΗΒΟ, "The Last of Us", έχει κανάλι στο YouTube και είναι η κατάλληλη μια υπενθύμιση ότι έχει γίνει σωστό cast.

The Last of Us: Οι αλλαγές στον χαρακτήρα της Maria - Τι δυσκόλεψε περισσότερο την ηθοποιό;

Bella Ramsey: Η κιθάρα έτοιμη για τη συνέχεια του The Last of Us

Αν ξετρελάθηκες και εσύ με το φινάλε του The Last of Us και θέλει κι άλλο, ό,τιδήποτε έχει σχέσει με το τηλεοπτικό σύμπαν ή του videogame, τότε μην ανησυχείς, γιατί η αγαπημένη μας Ellie, που ενσαρκώνει μοναδικά η νεαρή ταλαντούχα Bella Ramsey έχει κανάλι στο YouTube.

https://www.instagram.com/p/CnTX6mzLZop

Το ιδιαίτερο της υπόθεσης βέβαια είναι ότι πρόκειται για ένα κανάλι χριστιανικής θεματικής και παρ' όλο που οι απανταχού fans τώρα το ανακαλύπτουν, δεν φαίνεται να στέκονται σε αυτό. Πιο πολύ ενθουσιάζονται με το γεγονός πως η "Ellie" ξέρει να παίζει κιθάρα και τραγουδάει. Γιατί αν δεν έχεις δει τη συνέχεια του βιντεοπαιχνιδιού, να σου πούμε ότι αυτό το στοιχείο είναι πολύ χαρακτηριστικό του The Last of Us: Part II, του sequel βιντεοπαιχνιδιού που θα πατήσουν και οι επερχόμενες σεζόν της ομώνυμης σειράς του HBO.

Ο Orlando Bloom δεν ξενέρωσε με Rings of Power - Ίσα ίσα ανυπομονεί για τη συνέχεια

Το viral video της Bella Ramsey... ή πιο σωστά, της Ellie του The Last of Us

Σχετικά με το κανάλι τώρα, πριν από δύο χρόνια, η 19χρονη Βρετανή ηθοποιός έφτιαξε ένα κανάλι στο YouTube με την ονομασία United Hope. Μπορεί να είναι λίγος ο καιρός που είναι up και πολύ περισσότερος αυτός που είναι ανενεργός, αλλά έχει πολύ περιεχόμενο. Σκέψου ότι έχει 119 βίντεο gospel εξηγήσεις, τραγούδια ή motivational ομιλίες.

Φυσικά, ενώ αρκετά από αυτά τα βίντεο πέρασαν απαρατήρητα μαζεύοντας κάποιες χιλιάδες προβολές, μερικές ακουστικές διασκευές άρχισαν να γίνονται viral τον τελευταίο χρόνο, ειδικά από τότε που ξεκίνησε να προβάλλεται η σειρά στο HBO τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, το cover του του "Oceans" (Hillsong Church) έχει συγκεντρώσει πάνω από ενάμισι εκατομμύριο προβολές.

Μελλοντικά, είναι πολύ πιθανόν ο κόσμος να εντυπωσιαστεί με την πίστη της και να εμμείνει σε αυτό, όπως γίνεται με πολλές άλλες διασημότητες που γνωστοποιούν τη θρησκεία τους, αλλά για την ώρα, τα σχόλια μας λένε πως ο κόσμος περισσότερο χαίρεται που η Ellie του The Last of Us ξέρει να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει.

"Καλό να ξέρουμε ότι διατηρεί την πίστη της σε δύσκολους καιρούς, ειδικά όταν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από μύκητες." "Διάλεξαν το σωστό κορίτσι για την Ellie. Μπορεί ήδη να παίξει κιθάρα και να τραγουδήσει. Απλά περιμένω τη 2η σεζόν και την Ellie να πει το Take On Me". "Αυτό το κορίτσι έχει πάθος και το δείχνει σε ό,τι κάνει! Ανυπομονώ να τη δω να ολοκληρώνει την ιστορία της Ellie στη σειρά!" "Δεν έκαναν λάθος που την επέλεξαν για το ρόλο της Ellie. Είναι φοβερή." "Χαίρομαι που ξέρω ότι η Ellie μπορεί να παίξει κιθάρα!", είναι μερικά από τα σχόλια.

Σχετικά με το "The Last of Us", είναι για μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του HBO, που η τηλεθέασή του ανέβαινε με κάθε νέο επεισόδιο, που η πρεμιέρα του ήταν το δεύτερο καλύτερο ντεμπούτο στην ιστορία του καναλιού και που το εντυπωσιακό φινάλε της 1ης σεζόν", παρόλο που είχε -σχεδόν- απέναντί του τα Όσκαρ, προσέλκυσε 8,2 εκατομμύρια θεατές την Κυριακή στο HBO. Και όλα αυτά γιατί πρόκειται μία -αν όχι η καλύτερη- μεταφορά βιντεοπαιχνιδιού που έχουμε δει ποτέ. Έχει ήδη ανανεωθεί για 2ο κύκλο, για τον οποίο ο δημιουργός Neil Druckmann (που είναι και ο σεναριογράφος του videogame) είπε ότι θα πατήσουν στο sequel του παιχνιδιού και ότι η ιστορία του θα μεταφερθεί σε παραπάνω από μία σεζόν.

Shadow and Bone: Ένα γρήγορο catch-up για να βγάλεις νόημα από το νέο trailer του Netflix

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved