The Last of Us: Οι αλλαγές στον χαρακτήρα της Maria - Τι δυσκόλεψε περισσότερο την ηθοποιό;

Στο τελευταίο επεισόδιο του The Last of Us πρωτοεμφανίστηκε ένας ακόμα χαρακτήρας από το βιντεοπαιχνίδι, αλλά με μια σημαντική αλλαγή.

Η νέα σειρά-φαινόμενο του HBO, "The Last of Us", δεν αργεί για το φινάλε της και συνεχίζει να μας χαρίζει απολαυστικά επεισόδια. Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο που προβλήθηκε αυτήν την εβδομάδα, είχαμε την εισαγωγή ενός νέου χαρακτήρα, που όμως οι λάτρεις του βιντεοπαιχνιδιού ξέρουμε καλά.

Ο Orlando Bloom δεν ξενέρωσε με Rings of Power - Ίσα ίσα ανυπομονεί για τη συνέχεια

https://www.instagram.com/p/CncbtE2PWkv

The Last of Us: Εμφανίστηκε η Maria, τρόμαξε ο ηθοποιός

Με την πρώτη σεζόν να ολοκληρώνεται στα 9 επεισόδια, την εβδομάδα αυτήν είχαμε το 6ο επεισόδιο του "The Last of Us" και κάτι τέτοιο φυσικά δεν το εμποδίζει από το να μας εισάγει καινούργιους ή και προϋπάρχοντες χαρακτήρες. Αυτήν τη φορά στο προσκήνιο είχαμε την Maria.

Προσοχή: Ακολουθούν spoiler από το τελευταίο επεισόδιο TLOU

Λίγους μήνες μετά την ιστορία των Henry (Lamar Johnson) και του Sam (Keivonn Woodard) που μας σημάδεψαν και στο βιντεοπαιχνίδι, ο Joel (Pedro Pascal) και η Ellie (Bella Ramsey) οδεύουν προς το Τζάκσον του Γουαϊόμινγκ για να βρουν τον Tommy (Gabriel Luna) αδερφό του Joel. Ο Tommy είναι πλέον κομμάτι μιας οργανωμένης κοινότητας, καλά οχυρωμένης και όχι μόνο αυτό, είναι σε σχέση με την Maria.

Το "The Last of Us" έχει μια μοναδική ικανότητα να ισορροπεί μεταξύ του πηγαίου του υλικού και του τηλεοπτικού του σεναρίου. Αυτό σημαίνει πως κάνει τις απαραίτητες αλλαγές, όταν πρέπει, τόσο σε καταστάσεις, όσο και χαρακτήρες.

https://www.instagram.com/p/Co63c1SA30C

Τι άλλαξε στην Maria στο The Last of Us;

Η Maria, είναι από τους χαρακτήρες που υπάρχουν στο videogame, αλλά παρουσιάζει κάποιες σημαντικές αλλαγές, τόσο σχετικά με την ιστορία της, όσο και με την προσωπικότητά της. Σίγουρα, και στο παιχνίδι και στη σειρά πρόκειται για μια αποφασιστική και δυναμική γυναίκα που δεν φοβάται να πει την άποψή της. Ωστόσο, στη σειρά την είδαμε με λίγο παραπάνω ταπεινότητα απ' ό,τι όταν την πρωτογνωρίσαμε στο game. Αυτό έρχεται με μια μεγάλη αλλαγή όταν στη σειρά μαθαίνουμε πως είναι και αυτή μέρος της κοινότητας και του συμβουλίου που διοικούν την πόλη του Τζάκσον.

Στο παιχνίδι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Η Maria Miller έχει περισσότερο θράσος και πυγμή, γιατί κανονικά είναι η επικεφαλής όλης της πόλης. Η μοναδική ηγέτιδα της κοινότητας, την οποία η ίδια ίδρυσε και έχτισε μετά την πανδημία που σάρωσε όλο τον πλανήτη και τον γέμισε με αιμοδιψή ζόμπι. Μία ακόμη μεγάλη αλλαγή είναι το γεγονός πως στη σειρά, η Maria με τον Tommy θα γίνουν γονείς, κάτι που επίσης ίσως να δικαιολογεί μια διαφορετική συμπεριφορά από αυτήν του πηγαίου υλικού.

Διαβάστε για τις πιο σημαντικές αλλαγές που έκαναν οι δημιουργοί στο πρώτο επεισόδιο.

The Last of Us: Γιατί φοβήθηκε η Rutina Wesley;

Η Rutina Wesley που ενσάρκωσε τον εν λόγω χαρακτήρα μίλησε για τον ρόλο της και εξήγησε για ποιον λόγο η Maria Miller την τρομοκράτησε στην αρχή.

Μιλώντας σε μια συνέντευξη στο EW, η Wesley δήλωσε ότι ήθελε πολύ να παίξει αυτόν τον χαρακτήρα, γιατί ήξερε πως πρόκειται για ένα από τα τοπ βιντεοπαιχνίδια στην ιστορία με απόλυτα αποτελεσματική αφήγηση. Ωστόσο, είχε ένα έξτρα βάρος:

"Είναι τρομακτικό να παίζεις έναν χαρακτήρα που έχει (ήδη) καθιερωθεί, παρόλο που πρόκειται για ένα παιχνίδι. Αλλά ήμουν επίσης έτοιμη για την πρόκληση να την παίξω με τον δικό μου τρόπο και να βάλω την ενέργειά μου σε αυτό για να δω τι θα σκεφτόταν ο κόσμος γι' αυτό", είπε η ηθοποιός στο μέσο.

Στην (σπάνια θα τολμήσουμε να πούμε) περίπτωση που δεν γνωρίζει το "The Last of Us", να σου πούμε ότι πρόκειται για μεταποκαλυπτική σειρά του HBO που βασίζεται στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι του Playstation. Η σειρά έχει καταρρίψει ήδη ρεκόρ τηλεθέασης με κάθε της νέο επεισόδιο, και έχει κερδίσει τόσο κοινό, όσο και κριτικούς ως η "απόλυτη videogame μεταφορά".

Μήπως η Sony μόλις μας teasαρε για νέο Uncharted στο νέο της trailer;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved