Ο Orlando Bloom δεν ξενέρωσε με Rings of Power - Ίσα ίσα ανυπομονεί για τη συνέχεια

Ο αστέρας του Lord of the Rings, Orlando Bloom, είναι ενθουσιασμένος με τη σειρά Rings of Power του Amazon και θέλει κι άλλο.

Ο Orlando Bloom μίλησε ανοιχτά και μοιράστηκε τη γνώμη του για την LOTR σειρά του Amazon, "The Rings of Power", το πόσο ανυπομονεί για τη συνέχεια και πόσο του άρεσε ο πρώτος κύκλος.

https://www.instagram.com/p/CjbWTovAC_8

The Rings of Power: Fanboy ο Orlando Bloom

Ο Βρετανός ηθοποιός, σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στους Radio Times με αφορμή τη νέα σεζόν του "Carnival Row", είπε ανοιχτά την άποψή του σχετικά με το "The Lord of the Rings: The Rings of Power", την οποία και παίνεψε. Εκτός από το ότι την χαρακτήρισε μια "θαρραλέα προσέγγιση" για τη μεταφορά του υλικού του Tolkien, δεν δίστασε να δείξει και την ανυπομονησία του για το μέλλον της σειράς, αλλά και την αγάπη του να βλέπει να προσαρμόζονται όσο το δυνατόν περισσότερα από το σύμπαν του Tolkien.

Πιο συγκεκριμένα είπε: "Μου είχε λείψει ο Τόλκιν. Μου είχε λείψει το μυαλό του και μου είχε λείψει ο κόσμος του, και μου είχε λείψει το όραμά του - και νομίζω ότι απλά μπήκαν ξανά στον κόσμο του Τόλκιν. Νομίζω ότι ήταν πραγματικά θαρραλέο. Δεν είναι εύκολο πράγμα να αναλάβεις μια άλλη εκδοχή για κάτι που είχε μια τόσο αξιόλογη δική του πορεία, αλλά νομίζω ότι ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστο: το casting, η ιστορία και ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισαν τον κόσμο… Ανυπομονώ να δω περισσότερα από όλα αυτά."

https://www.instagram.com/p/CiqCXMTpuW3

DCU: Η DC επιτέλους φτιάχνει σύμπαν για σινεμά, τηλεόραση και gaming - 10 ταινίες και σειρές

Τι έχει βγει μέχρι τώρα

Να θυμίσουμε ότι ο Orlando Bloom ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της πρωτότυπης τριλογίας του Peter Jackson, όπου ενσάρκωσε τον Legolas, ένα ξωτικό που ΈΝΩΣΕ τις δυνάμεις του με τη Συντροφιά του Δαχτυλιδιού και βοήθησε στην προσπάθειά της να καταστρέψουν το Δαχτυλίδι και μαζί του και τον Sauron μια για πάντα.

Πριν την πρόσφατη τηλεοπτική μεταφορά, υπήρξε άλλη μία κινηματογραφική τριλογία, το "The Hobbit", πάλι του Peter Jackson, η οποία λειτούργησε ως prequel στην πρωτότυπη σειρά LOTR ταινιών, αφού διαδραματίζεται 60 χρόνια πριν. Η τριλογία αυτή ακολουθεί τον Bilbo Baggins (Martin Freeman), ο οποίος πείθεται από τον Γκάνταλφ να βοηθήσει 13 νάνους σε μια αποστολή να πάρουν πίσω το βουνό Lonely Mountain από τον δράκο Smaug (Benedict Cumberbatch).

Σχετικά με τη σειρά του Amazon, η οποία αποτελεί μία από τις πιο ακριβές τηλεοπτικές παραγωγές, σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες τριλογίες, δεν βασίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο του Tolkien και εξερευνά νέα story lines. Το "The Rings of Power" χιλιάδες χρόνια πριν από τα "Hobbit" και LOTR και περιγράφει τα πιο σημαντικά γεγονότα από την Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης.

Η σειρά που έχει πάρει πράσινο φως για 5 κύκλους, βρίσκεται τώρα στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν και αφού η πρώτη χρειάστηκε πάνω από έναν χρόνο για να ολοκληρωθεί, είναι αρκετά ασφαλές να πιστέψουμε ότι η 2η θα επιστρέψει κάποια στιγμή το 2024.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved