AppleTV+

Tetris: Το πιο ιστορικό παιχνίδι όλων των εποχών θα έχει δική του ταινία και δεν θα είναι κωμωδία

Tetris: Η AppleTV+ ετοιμάζει ταινία για ένα από τα πιο εμβληματικά παιχνίδια που έχουν βγει ποτέ.

Η Apple ετοιμάζει για τη streaming πλατφόρμα της μια ταινία για το Tetris, ένα από τα πιο (αν όχι το πιο) ιστορικά παιχνίδια που έχουν βγει ποτέ.

DCU: Η DC επιτέλους φτιάχνει σύμπαν για σινεμά, τηλεόραση και gaming - 10 ταινίες και σειρές

Πιο συγκεκριμένα, την επερχόμενη βιογραφική ταινία "Tetris", η Apple την αγόρασε τον Νοέμβριο του 2020. Η ταινία δεν θα είναι κάποια ανάλαφρη κωμωδία όπως θα περίμενε κανείς, αλλά ένα δικαστικό, βιογραφικό δράμα με στοιχεία θρίλερ, αφού θα αφορά τη δημιουργία του παιχνιδιού και θα εμβαθύνει στις νομικές μάχες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου για τους τίτλους ιδιοκτησίας του.

Τα νέα της ανακοίνωσης για την ταινία έγιναν από το AppleTV+ στα social media, ενώ ξέρουμε πως αυτήν τη στιγμή τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και έχει περάσει στο στάδιο του post-production. Η επίσημη πλοκή μέχρι στιγμής λέει: "Όταν ένας Αμερικανός και ένας Ρώσος computer geek συναντηθούν στην Μόσχα της δεκαετίας του '80, ακόμη και η KGB και ο Ρόμπερτ Μάξγουελ δεν μπορούν να σταματήσουν την πτώση των μπλοκ."

https://www.instagram.com/p/ClM48QyI9Az

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον ταλαντούχο Taron Egerton (Kingsman, Rocketman, Eddie the Eagle, Sing 1 & 2) που πρόσφατα τον ξαναείδαμε σε σειρά του AppleTV+, στο θρίλερ/αληθινή ιστορία "Black Bird". Ο Βρετανός ηθοποιός είχε δηλώσει παλαιότερα πως η ταινία θα έχει παρόμοιο τόνο με αυτόν του "Social Network".

Στη σκηνοθεσία θα βρούμε τον Jon S. Baird (Stan and Ollie, I'm Dying Up Here) και στο σενάριο τον Noah Pink (Genius).

The Boogeyman trailer: Ο χειρότερος παιδικός μας εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα στο νέο horror

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved