The Boogeyman trailer: Ο χειρότερος παιδικός μας εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα στο νέο horror

Η νέα ιστορία του Stephen King έχει νέο, τρομακτικό trailer. Στο "The Boogeyman" οι εφιάλτες ζωντανεύουν και… τηλεμεταφέρονται.

Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το "The Boogeyman", τη νέα ταινία τρόμου που θα ζωντανέψει έναν από τους παιδικούς μας εφιάλτες με το πλάσμα που "έρχεται για τα παιδιά σου όταν δεν προσέχεις".

10 spooky ταινίες για να μπεις για τα καλά στο κλίμα του Halloween

The Boogeyman: Ο Stephen King επιστρέφει

Η επερχόμενη ταινία τρόμου βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του Stephen King που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1973 στο περιοδικό Cavalier, το οποίο μάλιστα είχε ξαναγίνει ταινία μεγάλου μήκους το 2005.

Το νέο αυτό horror έρχεται από το σενάριο του Mark Heyman (σεναριογράφος του "Black Swan"), σε συνεργασία με το δίδυμο των Scott Beck και Bryan Woods που μας χάρισαν το "A Quiet Place", με τη σκηνοθεσία να έχει αναλάβει ο Rob Savage (Host).

Το αρχικό "The Boogeyman" λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού με ψυχίατρο, στο οποίο ένας άνδρας διηγείται την ιστορία ενός καταραμένου πλάσματος που έχει βάλει στο στόχαστρο την οικογένειά του. Το πλάσμα δεν φαίνεται ποτέ και σπάνια ακούγεται, αλλά ξεγλιστράει από τις ντουλάπες στη μέση της νύχτας για να τρομάξει τα μωρά μέχρι θανάτου, κυριολεκτικά.

the-boogeyman-poster.jpg

The Boogeyman: "Μην το αφήσεις να βγει"

Στην επερχόμενη ταινία επικεντρώνεται στην έφηβη Sadie Harper και τη μικρή της αδερφή, Sawyer, οποίες προσπαθούν να ξεπεράσουν τον θάνατο της μητέρας τους, χωρίς να έχουν κάποια ουσιαστική βοήθεια από τον ψυχολόγο πατέρα τους, Will. Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανιστεί απρόσμενα στο σπίτι τους ζητώντας για βοήθεια, θα αφήσει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που επιτίθεται σε οικογένειες και τρέφεται από τον πόνο των θυμάτων της.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Chris Messina, Sophie Thatcher, Vivien Lyra Blair, David Dastmalchian, Marin Ireland και Madison Hu, και αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Το "The Boogeyman" δεν είναι φυσικά η μόνη ταινία του Stephen King που θα δούμε το 2023. Αν είσαι fan των horror ή του Βασιλιά της horror λογοτεχνίας, να ξέρεις πως αναμένουμε μια νέα προσαρμογή του βαμπιρικού "Salem’s Lot" και ένα prequel του "Pet Sematary".

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved