DCU: Η DC επιτέλους φτιάχνει σύμπαν για σινεμά, τηλεόραση και gaming - 10 ταινίες και σειρές

Η DC Studios παίρνει μπρος και ετοιμάζει σειρές και ταινίες για τα επόμενα 8-10 χρόνια και ανακοινώνει ταινίες και σειρές που θα ξεκινήσουν το σύμπαν της, DCU.

Αν είσαι φαν της DC, ετοιμάσου για το DCU, το κινηματογραφικό σύμπαν της DC Films. Ο James Gunn αποκάλυψε τα νέα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πλάνα της DC, που περιλαμβάνουν νέους τίτλους για Supergirl, Batman, Superman και πολλούς άλλους χαρακτήρες της DC.

https://www.instagram.com/p/CoFkNnvpx8L

Συνεχίζει τα τσεκούρια η DC - Ετοιμάζονται για φινάλε Titans και Doom Patrol

DCU: Επιτέλους συντονίζεται η DC και ξεκινάει -σχεδόν- από την αρχή

"Οι ιστορίες πάντα θα είναι ο βασιλιάς. Αυτό μετράει για εμάς". Με αυτήν την πρόταση έκλεισε ο James Gunn την παρουσίαση για όλους τους επερχόμενους τίτλους που ετοιμάζει η DC Films, σε ένα πλάνο που καλύπτει τα επόμενα 8 με 10 χρόνια.

Ο πρώην σκηνοθέτης και σεναριογράφος της Marvel, James Gunn, ανέλαβε τα ηνία της DC Films μαζί με τον παραγωγό Peter Safran πριν λίγους μήνες, σε μια προσπάθεια της εταιρείας να ξεκινήσει από την αρχή τον προγραμματισμό της και να ενώσει επιτέλους το σύμπαν της με ενιαίους χαρακτήρες και ιστορίες. Γι' αυτό μάλιστα είχε αρχίσει τις μεγάλες αλλαγές και ακυρώσεις, τόσο σε σειρές που ήδη τρέχουν (θυμάσαι το τσεκούρι του HBO Max που λέγαμε;), όσο και με project που περιμέναμε (π.χ. οι ακύρωση των ταινιών του Superman ή της Wonder Woman).

Έτσι λοιπόν, ήρθε η ώρα οι δύο επικεφαλής να αποκαλύψουν τα σχέδιά τους για το σύμπαν της DC, με τις ανακοινώσεις να αναλαμβάνει να μας μεταφέρει ο αγαπημένος James Gunn.

Μήπως η Sony μόλις μας teasαρε για νέο Uncharted στο νέο της trailer;

DCU: Ενιαίες ιστορίες για ταινίες, σειρές και βιντεοπαιχνίδια

"Η DC έχει αποσυνδεθεί από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση εδώ και πολύ καιρό. Η δουλειά μας, εμένα και του Peter, είναι να έρθουμε και να βεβαιωθούμε ότι το DCU είναι συνδεδεμένο στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τα videogames και τα animations. Ότι οι χαρακτήρες θα παίζονται με συνέπεια από τους ίδιους ηθοποιούς." μας επισημαίνει ο Gunn.

Ο σκηνοθέτης μας διαβεβαίωσε επίσης πως η ταινία "Batman" του Matt Reeves και η συνέχειά της, όπως και το sequel του "Joker" του Todd Phillips, είναι ασφαλή και μέρος του DC Elseworlds, της ομπρέλας που θα περιλαμβάνει ό,τι ταινία ή σειρά βγει και δεν θα είναι μέρος του αυτού του ενιαίου σύμπαντος που στοχεύουν τώρα να χτίσουν.

Το MCU έχει Phases, ΤΟ DCU έχει Chapters

Όπως η Marvel χώρισε τα πλάνα της σε Φάσεις (Phases), έτσι και η DC τα χώρισε σε κεφάλαια, με το πρώτο να έχει τίτλο "Gods and Monsters".

Πριν ξεκινήσει το Κεφάλαιο, μίλησε και για τις ήδη επερχόμενες ταινίες της που βρίσκονται προ των πυλών: το "Shazam! Fury of Gods", θα "δώσει πάσα" στην ταινία του Flash (ναι, that's still a thing), που θα ενώσει το "Blue Beetle" και αργότερα το sequel του Aquaman.

Όσο για το κεφάλαιο, θα ξεκινήσει με κάποιες animation σειρές, αλλά η πραγματική έναρξη θα γίνει με νέα ταινία Superman, Batman και Supergirl, μεταξύ άλλων. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τις επερχόμενες ταινίες και σειρές.

Οι ταινίες και σειρές που θα χτίσουν το 1ο Κεφάλαιο του DCU

Τηλεόραση

Creature Commandos - Animation σειρά 7 επεισοδίων που έχει γράψει ο ίδιος ο Gunn, στην οποία η Amanda Waller φτιάχνει μια ακόμα balck-ops ομάδα από τερατώδεις κρατουμένους.

Waller - Με πρωταγωνίστρια την Amanda Waller της Viola Davis (Suicide Squad), η σειρά θα έχει και χαρακτήρες-μέλη από την ομάδα του Peacemaker. Η ιστορία έρχεται από τον Crystal Henry του "Watchmen" και τον Jeremy Carver του "Doom Patrol".

Booster Gold - Ένας loser έρχεται από το μέλλον, χρησιμοποιεί τη μελλοντική τεχνολογία που έχει στα χέρια του για να γίνει υπερήρωας στο δικό μας σήμερα. Μια υπερηρωική ιστορία για το imposter syndrome που θα παιχτεί στο HBO Max.

Lanterns - Ένα "True Detective" αλλά με Green Lanterns για το HBO. Μια ομάδα από διαγαλαξιακούς αστυνομικούς που παρακολουθούν την Γη και ανακαλύπτουν ένα τρομακτικό, σκοτεινό μυστήριο που συνδέεται με τη μεγαλύτερη ιστορία του DCU.

Paradise Lost - Ένα "Game of Thrones" που δεν θα διαδραματίζεται στο Westeros, αλλά στην Themyscira, την πατρίδα της Wonder Woman. Πολιτική, δράμα και ίντριγκα, σε ένα νησί γεμάτο δυναμικές πολεμίστριες.

Σινεμά

Superman: Legacy - Νέα ταινία Superman, με σενάριο από τον ίδιο τον James Gunn, που θα μας δείξει τις προσπάθειες του υπερήρωα να ισορροπήσει την κρυπτονική του κληρονομιά με την ανθρώπινη ανατροφή του. Αναμένεται τον Ιούλιο του 2025.

The Authority - Βασίζεται στους χαρακτήρες του Wildstorm (Earth-50) και θα αφορά μια ομάδα υπερηρώων που πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι "χαλασμένος" και θέλουν να τον φτιάξουν πάση θυσία. Μια διαφορετική ματιά στο είδος των υπερηρώων με πρωταγωνιστές που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και κάνουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι το σωστό.

The Brave and the Bold - Νέα ταινία Batman, μόνο που αυτή η ιστορία θα επικεντρωθεί στον Bruce Wayne και τον Robin, που εδώ είναι ο γιος του, Damian Wayne. Βασισμένη το κόμικ του Grant Morrison, η ταινία αυτή θα μας εισάγει στην Bat-family που δεν έχουμε ξαναγνωρίσει στη μεγάλη οθόνη.

Supergirl: Woman of Tomorrow - Βασισμένη στην κόμικ σειρά του Tom King, η νέα ταινία της Supergirl θα είναι μια sci-fi περιπέτεια που δεν θα έχει σχέση με την ακυρωμένη της σειρά του CW.

Swamp Thing - Μια πολύ σκοτεινή ταινία τρόμου που θα εξερευνήσει την ιστορία προέλευσης (origin story) του Swamp Thing και παρ' όλο που θα είναι "έξω από το υπόλοιπο DCU", θα τροφοδοτήσει πολλές ιστορίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved