Μήπως η Sony μόλις μας teasαρε για νέο Uncharted στο νέο της trailer;

Η Sony έχει νέο trailer και μπορεί να μας έδωσε εσκεμμένα μια πρώτη ματιά σε νέο Uncharted παιχνίδι για το PS5. Τι σκεφτόμαστε, τι περιμένουμε και τι θα θέλαμε.

Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο trailer και οι απανταχού fans αναρωτιόμαστε αν μας έδωσε μια πρώτη γεύση από ένα νέο παιχνίδι Uncharted.

uncharted tease 01.JPG

Ερώτηση προς Sony: Ήταν tease για νέο Uncharted αυτό στο trailer;

Πιο συγκεκριμένα, η Sony δημοσιοποίησε ένα νέο trailer, ονόματι "Live from PS5" για όλους τους επερχόμενους αποκλειστικούς τίτλους που ετοιμάζει για το 2023 για την κονσόλα του PS5. Το διαφημιστικό αυτό ποτ-πουρί περιλαμβάνει cut-scenes και σύντομα gameplay από AAA τίτλους, όπως το "God of War Ragnarök", "Marvel’s Spider-Man 2", "Horizon Forbidden West", "Returnal" και "Gran Turismo 7".

Μέσα σε αυτά τα απανωτά κλιπ, διακρίναμε και ένα που εμφανίζεται για δέκατα του δευτερολέπτου, και δείχνει μια νεαρή να γυναίκα να εξερευνάει μια σπηλιά κρατώντας έναν δαυλό. Σε επόμενα καρέ τη βλέπουμε να βρίσκει ένα αρχαίο κειμήλιο και να φυσάει τη σκόνη από πάνω του.

Cassie εσύ; Θα πάρεις τα ηνία από τον Nathan Drake;

Τα πλάνα αυτά δεν μοιάζουν με κανένα επίσημο υλικό (εικόνες, stills, πόστερ κλπ) από κάποιο ανακοινωμένο επερχόμενο παιχνίδι της Sony Interactive Entertainment.

Γι' αυτό απανταχού fans της σειράς παιχνιδιών -όπως και εμείς- σκεφτόμαστε (ή ελπίζουμε;) ότι ίσως και να πρόκειται για μια νέα προσθήκη με πρωταγωνίστρια την Cassie, την κόρη του Nathan Drake και της Elena Fisher.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Cassie την είδαμε στον επίλογο του "Uncharted 4: A Thief’s End", στις σκηνές στο σπίτι δίπλα από τη θάλασσα. Την γνωρίσαμε έφηβη, να βρίσκει ένα κλειδί για το μυστικό ντουλάπι του Nate και έτσι οι γονείς της να αναγκάζονται να δώσουν λίγες περισσότερες πληροφορίες για το περιπετειώδες παρελθόν τους. Η μικρή Cassie μαθαίνουμε ότι έχει κληρονομήσει την αγάπη για εξερεύνηση, ιστορία, αρχαιολογία και καταδύσεις, ένα προφίλ που ταιριάζει απόλυτα σε μια βασική ηρωίδα για ένα Uncharted 5 δηλαδή!

uncharted-nathan-drake-daughter.JPG

Η Naughty Dog όμως είπε άλλα πρόσφατα

Βέβαια, αυτές οι σκέψεις έρχονται σε αντιπαράθεση με τις δηλώσεις του Neil Druckmann, συμπρόεδρος της Naughty Dog, σεναριογράφος των ιστοριών του Uncharted (και του TLOU) και πλέον ένας από τους βασικούς δημιουργούς της σειράς "The Last Of Us" του HBO, που έκανε πριν λίγο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, είπε με μεγάλη σιγουριά στο Buzzfeed ότι το στούντιο "προχωράει" από τη σειρά Uncharted λέγοντας χαρακτηριστικά: "Το Uncharted ήταν εξωφρενικά επιτυχημένο - το Uncharted 4 ήταν ένα από τα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις - και ήμασταν σε θέση να βάλουμε την τελευταία πινελιά μας σε αυτή την ιστορία και να πούμε ότι τελειώσαμε".

Οπότε, η σκέψη μας είναι η εξής: Μήπως τελείωσε το Uncharted έτσι όπως το ξέραμε, αλλά ήρθε η ώρα για μια νέα σειρά παιχνιδιών, ή έστω ένα standalone spinoff, με πρωταγωνίστρια την κόρη του θρυλικού Nathan Drake;

Από εμάς είναι ναι!

Gaming: 3 ανερχόμενα trends που θα βλέπουμε παντού το 2023

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved