Gaming: 3 ανερχόμενα trends που θα βλέπουμε παντού το 2023

Players όλης της χώρας ενωθείτε!

Το 2023 είναι εδώ και τα gaming trends επίσης. Είμαι σίγουρη πως αν είσαι video gamer το μόνο που σκέφτεσαι είναι -εκτός από τα new year’s resolutions- και ττις τάσεις στα παιχνίδια, που «φέρνει» μαζί του το 2023. Ε, λοιπόν, εμείς είμαστε εδώ για να σου λύσουμε κάθε απορία, που θα σου δημιουργηθεί, ώστε να ξέρεις τι να περιμένεις και να προετοιμαστεις κατάλληλα. Ας αρχίσουμε!

Ποια είναι τα 3 super hot gaming trends που έρχονται το 2023;

Fitness gaming

Μελέτες έδειξαν πως το fitness gaming, αποτελεί την ιδανικότερη εναλλακτική επιλογή, αν δεν θέλεις να πηγαίνεις στο γυμναστήριο και προτιμάς να γυμνάζεσαι στο σπίτι. Πες «αντίο» στην παρωχημένη αντίληψη πως τα video games συμβάλλουν στην καθιστική ζωή, αφού το fitness gaming αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο. Θυμήσου το Wii, το Pokemon Go, αλλά και το ποδήλατο Poleton, που γυμνάζουν όλο σου το σώμα, ενώ ταυτόχρονα σε διασκεδάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Yesss! To Netflix σού προσφέρει δωρεάν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2022

https://www.instagram.com/p/CnSBIxWDi7V

Νέες πλατφόρμες για ατελείωτο pc gaming

To pc gaming προφανώς δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα, αποτελώντας τη σταθερότερη αξία των τελευταίων ετών, στον τομέα των παιχνιδιών. Παρόλο που το Steam ήταν η προτιμώμενη πλατφόρμα εκατομμυρίων χρηστών, τα δεδομένα φαίνεται πως θα ανατραπούν το ερχόμενο έτος. Αναλυτικότερα, μαζί με το Origin, το UPlay και άλλες πλατφόρμες, το Epic Game Store, όπως και το Fortnite αναμένεται να κάνουν «πάταγο» και σίγουρα θα συζητηθούν.

Κονσόλες για όλους

Το προηγούμενο διάστημα τόσο το Xbox, όσο και το PlayStation 5 αντιμετώπιζαν σοβαρά ζητήματα εφοδιασμού. Το συγκεκριμένο ζήτημα επηρεάσε και το Nintendo Switch, με την εταιρία να προέβλεψε μείωση πωλήσεων κατά 10%. Παρόλα αυτά, υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να πιστεύουμε πως τέτοια ζητήματα θα αποτελέσουν παρελθόν και το 2023 θα μπορείς να προμηθευτείς τις αγαπημένες σου κονσόλες, χωρίς περιορισμό.

Εν τέλει, αν είσαι πλέον «επαγγελματίας» video gamer δε γίνεται να μην γνωρίζεις και να μην ενημερώνεσαι, για τις επερχόμενες τάσεις στο χώρο των παιχνιδιών. Όπως καταλαβαίνεις το 2023 θα είναι σίγουρα μια πολύ καλύτερη χρονιά για το gaming, την οποία σαφέστατα θα απολαύσεις τόσο εσύ, όσο και η παρέα σου. Ετοιμάσου για επικές παρτίδες!

Κεντρική: Pexels

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved