Gaming fever: Το 2023 έρχεται και φέρνει τα πιο cool παιχνίδια για εσένα και την παρέα

Οι επιλογές είναι αμέτρητες και σίγουρα θα βρεις το παιχνίδι που θα σου κρατήσει συντροφιά στον ελεύθερό σου χρόνο.

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης τεχνολογίας και καθημερινά αφιερώνουμε αρκετές ώρες στο κινητό μας τηλέφωνο και συγκεκριμένα στα αγαπημένα μας apps και παιχνίδια.

Το 2022 οδεύει προς το τέλος του και η νέα χρονιά κρύβει πολλές εκπλήξεις για όλους αφού δεκάδες ενδιαφέροντα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν και θα μας μυήσουν στον κόσμο του gaming. Αν ψάχνεις τι να αγοράσεις στο άμεσο μέλλον, έχουμε ήδη κάνει μια μικρή έρευνα για εσένα.

6 παιχνίδια που θα δώσουν λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στον ελεύθερό σου χρόνο το 2023

1) Forspoken

To Forspoken είναι ένα παιχνίδι δράσης ρόλων που αναπτύχθηκε από την Luminous Productions και εκδόθηκε από την Square Enix.

Hμερομηνία κυκλοφορίας: 24 Ιανουαρίου 2023

2) Hogwarts Legacy

Το Hogwarts Legacy είναι το ολοκαίνουργιο παιχνίδι της Warner Bros. Games, το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή ενός Harry Potter fan. Ετοιμάσου να αναλάβεις το ρόλο ενός μαθητή στο Hogwarts, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να διαλέξεις τον οίκο σου και να παρακολουθήσεις τάξεις. Φυσικά δε λείπει η εξερεύνηση, οι μάχες και οι δύσκολες ηθικές αποφάσεις.

Hμερομηνία κυκλοφορίας: 10 Φεβρουαρίου 2023

3) Star Wars Jedi: Survivor

Ένα βιντεοπαιχνίδι δράσης-περιπέτειας που αναβαθμίστηκε και απέκτησε νέα εμφάνιση.

Hμερομηνία κυκλοφορίας: 16 Μαρτίου 2023

4) The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Στο τρέιλερ αυτό, μπορούμε να δούμε τους Link και Zelda να εξερευνούν ένα υπόγειο σπήλαιο στην πλάτη ενός ελεφαντόμορφου mount. Συναντούν μία σορό που εκλύει βλαστάρια μαύρου καπνού και χορδές φωτός. Αποκαλύφθηκε πως οι χορδές φωτός ενώνονται σε ένα χέρι φωτός που κρατάει μακριά το σκοτάδι που διαφεύγει από το στήθος της σορού, που φαίνεται να είναι ένας ταριχευμένος άνδρας Gerudo με χρυσά κοσμήματα και μακριά μαλλιά - αυτός είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Ganondorf.

Hμερομηνία κυκλοφορίας: 12 Μαΐου 2023

Yesss! To Netflix σού προσφέρει δωρεάν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2022

5) One Piece Odyssey

Ο διάσημος πειρατής, Monkey.D.Luffy, πιο γνωστός ως Straw Hat Luffy, και το πλήρωμά του Straw Hat, ταξιδεύουν στον Νέο Κόσμο αναζητώντας το επόμενο νησί και την επόμενη περιπέτεια που τους περιμένει.
Αλλά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους πιάνονται σε μια καταιγίδα και ναυαγούν. Βρίσκονται ξεβρασμένοι σε ένα καταπράσινο τροπικό νησί που περιβάλλεται από συνεχώς μαινόμενες καταιγίδες.

Hμερομηνία κυκλοφορίας: 12 Ιανουαρίου 2023

6) Atomic Heart

Το Atomic Heart είναι ένα βιντεοπαιχνίδι με στοιχεία δράσης ρόλων. Η μάχη στο παιχνίδι αποτελείται από σκοποβολή και υπάρχει ένα σύστημα χειροτεχνίας όπου τα όπλα μπορούν να ενωθούν από μεταλλικά μέρη που μπορούν να αποσπαστούν από ρομπότ ή να ληφθούν από οικιακές συσκευές.

Hμερομηνία κυκλοφορίας: 21 Φεβρουαρίου 2023

Όπως καταλαβαίνεις το 2023 θα σε βρει μπροστά από την οθόνη γι΄αυτό αξίζει να επενδύσεις σε gadgets όπως χειριστήρια, ακουστικά κ.ά.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved