Yesss! To Netflix σού προσφέρει δωρεάν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2022

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα iPhone και τις Android συσκευές.

Πέρα από τον κατάλογο σειρών και ταινιών του, το Netflix έρχεται τώρα να εμπλουτίσει και τη λίστα με τα παιχνίδια που προσφέρει στους χρήστες. Όλοι οι συνδρομητές ττης πλατφόρμας μπορούν να κατεβάσουν στο iPhone ή το Android smartphone τους το «Immortality». Πρόκειται για το νέο δημιούργημα του Sam Barlow, δημιουργό των βραβευμένων Her Story και Telling Lies, το οποίο συγκαταλέγεται μέσα στα υψηλότερα βαθμολογημένα παιχνίδια του 2022 με βαθμολογία 88.

Το νέο παιχνίδι που θα σου κρατήσει συντροφιά

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται, έχουμε να κάνουμε με ένα FMV παιχνίδι, το οποίο περιγράφεται ως ένα "investigative horror" (τρόμου) επηρεασμένο από το σινεμά.

Ο τίτλος αφηγείται την ιστορία της Marissa Marcel, μιας ηθοποιού που γύρισε τρεις ταινίες κατά τη διάρκεια της καριέρας της, καμία από τις οποίες δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Shopping alert: Οι πιο cool καρέκλες για το gaming room που θα ζητήσεις ως δώρο Χριστουγέννων

Τώρα η Marissa έχει εξαφανιστεί και ο παίκτες θα πρέπει να ξεψαχνίσουν το αρχείο των ταινιών και των πλάνων από τα παρασκήνια για να συνδυάσουν την πλοκή και να ανακαλύψουν τι συνέβη στην κοπέλα. Προφανώς όσοι είναι εξοικειωμένοι με τις προηγούμενες δουλειές του Barlow θα νιώσουν απευθείας οικεία, ωστόσο το Immortality εμπλουτίζει την εμπειρία, προσθέτοντας νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με τα βίντεο πλάνα. To Immortality είχε κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι και για PC και Xbox Series X|S.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved