Συνεχίζει τα τσεκούρια η DC - Ετοιμάζονται για φινάλε Titans και Doom Patrol

Το HBO Max συνεχίζει να ακυρώνει σειρές και με την ανασυγκρότηση που ετοιμάζεται να κάνει η DC, τα Titans και το Doom Patrol θα μας αποχαιρετήσουν.

Το HBO Max συνεχίζει να ρίχνει το τσεκούρι του και αυτήν τη φορά βρήκε τις σειρές "Titans" και "Doom Patrol".

https://www.instagram.com/p/CmfAKDxIAH8

Netflix: Οι top σειρές του Ιανουαρίου για ατελείωτο binge-watching

Titans & Doom Patrol: Συνεχίζει τα τσεκούρια η DC

Το τηλεοπτικό και κινηματογραφικό σύμπαν της DC βρίσκεται σε περίοδο αναταραχών από τότε που ολοκληρώθηκε η συγχώνευση της Warner Bros. με το Discovery (πλέον θα λέγεται Warner Bros. Discovery) και το HBO Max, η πλατφόρμα που φιλοξενούσε τις δύο αυτές σειρές, αποφάσισε να μην τις συνεχίσει.

Το χρονικό των ακυρώσεων ξεκίνησε με την ακύρωση της "Batgirl" και παρά το γεγονός πως τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί, με τη σειρά του "Green Lantern" να βλέπει κάποιου είδους ανασχεδιασμό και το "Strange Adventures" να αφήνεται για την ώρα στην γωνία.

https://www.instagram.com/p/Cn2xa2Uj82b

Τα "Titans" και "Doom Patrol" ήταν δύο από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της DC TV και οι δύο ερχόμενες από τον δημιουργό του Arrowverse, Greg Berlanti. Αν και το "Doom Patrol" αρχικά προοριζόταν για spin-off του "Titans", στη συνέχεια διαχωρίστηκε και απέκτησε δική του ταυτότητα. Να σου θυμίσουμε πως και οι δύο αυτές σειρές παίζουν τώρα την 4η σεζόν τους, με 6 επεισόδια η κάθε μία που απομένουν για το φινάλε τους.

Titans και Doom Patrol - Φταίει τελικά ο James Gunn;

Πολλοί πίστευαν ότι αυτές οι ακυρώσεις έρχονται λόγω του ότι επικεφαλής της DC Studios είναι πλέον ο James Gunn, του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού των Guardians of the Galaxy (Marvel) που έκανε μία από τις πιο διάσημες μεταγραφές. Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος, που πλέον έχει τον τίτλο του co-CEO, υπερασπίστηκε τη θέση του λέγοντας πως οι αποφάσεις για τις ακυρώσεις αυτές είχαν παρθεί πολύ πριν αναλάβει αυτός την DC. Ο Gunn ευχήθηκε επίσης σε όλους τους εμπλεκόμενους καλή τύχη με τα μελλοντικά τους έργα. Ο Peter Safran και ο Gunn διορίστηκαν επικεφαλής των DC Studios τον Νοέμβριο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχαν καμία ανάμειξη με καμία από τις δύο σειρές.

Σύμφωνα με πολλαπλές πηγές, οι δημιουργικές ομάδες την είχαν δει την ακύρωση να έρχεται "εν μέσω όλων των αλλαγών με την DC Entertainment". Γι' αυτό μάλιστα είχαν και την ευκαιρία (και τον χρόνο) να κλείσουν τις ιστορίες τους -σχετικά- ομαλά και να μην αφήσουν cliffhangers. Οι showrunners των "Titans" και "Doom Patrol", Greg Walker και Jeremy Carver, έκαναν τις εξής δηλώσεις σχετικά με τα φινάλε:

Greg Walker: "Είμαι πάρα πολύ περήφανος για το ταλαντούχο cast, τους τεχνικούς και το συγγραφικό επιτελείο μας και τις προσπάθειές τους να ζωντανέψουν και τα σαράντα εννέα επεισόδια τα τελευταία πέντε και πλέον χρόνια. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερους συνεργάτες από την Berlanti Productions, την Warner Bros. Television και την HBO Max, και από την αρχή, τον Geoff Johns και τον Akiva Goldsman. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για την αδιάλλακτη εμπιστοσύνη τους καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Τέλος, πρέπει να ευχαριστήσω τους απίστευτους θαυμαστές μας για τη συνεχή υποστήριξη, τη δέσμευση και την παθιασμένη κοινότητα που έχουν δημιουργήσει γύρω από τη σειρά μας. Μας απομένουν έξι επεισόδια για να εξαπολύσουμε στον κόσμο, τα οποία ελπίζουμε να δώσουν στους αγαπημένους μας χαρακτήρες το δημιουργικό κλείσιμο που όλοι ξέρουμε ότι τους αξίζει."

Jeremy Carver: "Στους υπέροχα υποστηρικτικούς συνεργάτες μας σε HBO Max, Warner Bros. Television, Berlanti Productions και DC Studios, σας ευχαριστούμε που μας κάνατε το χατίρι αυτές τις τέσσερις σεζόν. Στο λαμπρό cast μας, το αδάμαστο συνεργείο, το ατρόμητο συγγραφικό επιτελείο και, πάνω απ' όλα, στους υπέροχους θαυμαστές μας: σας ευχαριστώ ακόμα περισσότερο. Εσείς κάνατε αυτό το ταξίδι μοναδικό."

Βέβαια, κλείνοντας να πούμε ότι υπάρχει το ερώτημα το τα "Titans" και "Doom Patrol" αν θα μπορούσαν να συνεχίσουν σε άλλο κανάλι ή πλατφόρμα. Αυτόν τον καιρό, οι Gunn και Safran σχεδιάζουν το νέο σύμπαν της DC, που θα αντικαταστήσει το πρώην DCEU. Με μια επανεκκίνηση που φαίνεται να είναι στα σκαριά, αυτό δεν αποκλείει τη χρήση του πολυσύμπαντος στο νέο DCU. Γι' αυτό τίθεται το ερώτημα αν οι Titans και το Doom Patrol θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο να λάβουν μέρος στο DCU που ο Gunn και ο Safran σχεδιάζουν για τα DC Studios.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved