Μετά το σοκ της Jenna Ortega το Netflix ανακοίνωσε τη δεύτερη σεζόν του «Wednesday»

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η σειρά-φαινόμενο θα επιστρέψει με δεύτερη σεζόν.

Αν διαθέτεις Netflix δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις δει τη σειρά «Wednesday» στα προτεινόμενα της πλατφόρμας. H πρώτη σεζόν της viral σειράς του Netflix αποτελείται από οκτώ επεισόδια και επικεντρώνεται στην κόρη της «Οικογένειας Addams».

H σειρά-φαινόμενο έκανε πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου, ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι σημείωσε ρεκόρ ωρών προβολής μεταξύ των αγγλόφωνων σειρών της πλατφόρμας. Λίγο μετά το τέλος της πρώτης σεζόν, οι φήμες για συνέχιση της σειράς ολοένα και φούντωναν.

To Wednesday επιστρέφει με νέα επεισόδια

Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν, καθώς το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα την πραγματοποίηση της δεύτερης σεζόν. Στο ενδιαφέρον βίντεο που δημοσιεύθηκε η πρωταγωνίστρια Jenna Ortega αναφέρει τα όσα πέρασε στην πρώτη σεζόν, ενώ ευχαριστεί το πλήθος θαυμαστών της που τη μιμήθηκαν και εκτόξευσαν τη φήμη της.

https://www.instagram.com/p/CnXz6zqpoLs

«Τις τελευταίες εβδομάδες με κυνηγούσαν, με καταδίωκαν και με μιμούνταν εκατομμύρια φορές σε όλο το διαδίκτυο. Ήταν σκέτο μαρτύριο. Σας ευχαριστώ», λέει η Jenna Ortega μέσω μονταρισμένων αποσπασμάτων της 1ης σεζόν.

Υπό τον ήχο του «Bloody Mary» της Lady Gaga, που έγινε viral μετά από 11 χρόνια κυκλοφορίας μέσω του TikTok, το Netflix ανακοίνωσε: «Έρχεται περισσότερη δυστυχία. Το παγκόσμιο φαινόμενο θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν. Μπράβο Netflix, όταν θέλεις έχεις φαντασία».

Οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές της σειράς ενδιαφέρθηκαν πάρα πολύ για μια δεύτερη σεζόν κα το αποτέλεσμα αναμένεται να μας καθηλώσει.

O Xavier Thorpe του «Wednesday» είναι single και το πιο hot αγόρι του Netflix

Σε συνέντευξη του στο TUDUM του Netflix, ο συνδημιουργός του Wednesday, Miles Millar, δήλωσε: «Είναι απίστευτο ότι δημιουργήσαμε μια σειρά που έχει συνδεθεί με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Με ενθουσιασμό θα συνεχίσουμε το βασανιστικό ταξίδι της Wednesday στη δεύτερη σεζόν. Ανυπομονούμε να βουτήξουμε με τα μούτρα στην επόμενη σεζόν και να εξερευνήσουμε τον τρομακτικό κόσμο του Nevermore».

H υπόθεση της σειράς

Η σειρά του Tim Burton περιγράφεται ως μια «live-action κωμωδία ενηλικίωσης». Είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Wednesday στην Ακαδημία Νevermore.

Η Wednesday προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες της τηλεπαθητικές ικανότητες, να αποτρέψει μια σειρά από κτηνώδεις δολοφονίες που σπείρουν τον τρόμο στην πόλη και να επιλύσει ένα μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με τις νέες και πολυσύνθετες σχέσεις των παράξενων και διαφορετικών φοιτητών.

Πηγή κεντρικής: wednesdaynetflix

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved