Netflix: Οι top σειρές του Ιανουαρίου για ατελείωτο binge-watching

Τι προσθήκες θα φέρει το νέο έτος στην πλατφόρμα του Netflix;

Ο Ιανουάριος βρίσκεται μόλις μία ανάσα μακριά μας, με την «εκπνοή» του 2022 να φαντάζει πιο κοντά από ποτέ. Μήπως αναρωτιέσαι κι εσύ μαζί μας, ποιες θα είναι οι νέες σειρές που θα έρθουν στο Netflix σε λίγες μόνο ημέρες και ανυπομονείς να τις ανακαλύψεις όσο τίποτα άλλο; Τέρμα τα ψέματα, το άγχος και οι ανησυχίες. Έφτασε η στιγμή να τα μάθεις όλα από πρώτο χέρι, ώστε να προετοιμαστείς για ατελείωτο binge-watching με τον ερχομό του νέου έτους. Ας ξεκινήσουμε!

Ποιος χαρακτήρας της σειράς «Wednesday» είσαι με βάση το ζώδιό σου

Ποιες είναι οι κορυφαίες σειρές που θα παρακολουθήσουμε στο Netflix τον Ιανουάριο του 2023;

Kaleidoscope

H πιο ανατρεπτική σειρά του Netflix είναι γεγονός. Για ποιον λόγο, όμως, θα κάνει τη διαφορά και θα πρωτοπορήσει; Αυτό ισχύει, διότι αποτελεί την πρώτη παραγωγή, στην οποία θα έχεις τη δυνατότητα να δεις τα επεισόδια ανακατεμένα! Έτσι, ακόμα και αν τα παρακολουθήσεις με τυχαία σειρά, η πλοκή θα βγάζει πάλι νόημα. Επί της ουσίας θα μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο με τον οποίο θα συνδεθούν τα κομμάτια της ιστορίας. Η σειρά παρακολουθεί μια ομάδα επίδοξων ληστών, που συνεργάζονται για να ξεκλειδώσουν ένα θησαυροφυλάκιο και να αποσπάσουν τη μεγαλύτερη λεία ever. Πριν από αυτό, όμως, θα χρειαστεί να περάσουν από την ισχυρή ομάδα εταιρικής ασφαλείας, αλλά και από το FBI.

Απόλαυσέ την από την 1η ημέρα του νέου έτους!

Ginny & Georgia

Ναι, η δεύτερη σεζόν της πολυαγαπημένης μας σειράς έρχεται πολύ πιο σύντομα από όσο πιστεύαμε, με το trailer να έχει κάνει ήδη πάταγο και την αγωνία να έχει κορυφωθεί. Στον νέο κύκλο, νέες σχέσεις και προκλήσεις περιμένουν τόσο την Georgia, όσο και την Ginny, καθώς η καθημερινότητά τους είναι ήρεμη και αρμονική, μέχρι που τα μυστικά του παρελθόντος έρχονται ξανά στην επιφάνεια και απειλούν τα πάντα.

Παρακολούθησε τις περιπέτειες του αγαπημένου διδύμου στις 5 Ιανουαρίου!

Vikings: Valhalla

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει την επική αυτή παραγωγή, όπου εξιστορεί τις ιστορικές περιπέτειες των πιο διάσημων Vikings όλων των εποχών, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται ο θρυλικός εξερευνητής Λέιφ Έρικσον, αλλά και ο Σκανδιναβός πρίγκιπας Χάραλντ Σίγκουρντσον; Στον δεύτερο κύκλο παλαιότεροι, αλλά και νέοι εχθροί συνταράσσουν και εμπλέκονται στην πορεία των πρωταγωνιστών, οι οποίοι ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον πλανήτη, επιθυμώντας να κατακτήσουν νέους κόσμους.

Η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιανουαρίου... Πού αλλού; Στο Netflix!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved